Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Υπερβολικές απαιτήσεις ο Ρούμπιο

Χωρίς να έχει δείξει στο παρκέ πως αξίζει καλύτερο συμβόλαιο, ο Ρίκι Ρούμπιο των Μινεσότα Τίμπεργουλφς φαίνεται πως θα επιδιώξει γενναία αύξηση αποδοχών.

Για την ώρα «δεσμεύεται» μέχρι το πέρας του 2015-16 με τους «λύκους», καθώς πλην απροόπτου οι Τίμπεργουλφς θα καταθέσουν προκριματική προσφορά εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητά του εκείνης της σεζόν ως restricted free agent, αλλά σύμφωνα με βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες

ο ατζέντης του Ισπανού πλέι-μέικερ θα ζητήσει τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια δολάρια ετησίως για επέκταση συμβολαίου, τη στιγμή που φέτος θα πάρει τέσσερα και το 2014-15 πέντε!

Όπως και να έχει, ο Ρούμπιο υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι (31/03, 01:00) στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς, από το οποίο αναμένεται να απουσιάσουν εκ νέου οι Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) και Έι Τζέι Πράις (σκωληκοειδίτιδα), ενώ οι Νεοϋορκέζοι απέκλεισαν ήδη τους Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) και Αντρέι Κιριλένκο (αστράγαλος) έχοντας τον Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) δεδομένα στον κατάλογο τραυματιών. Μάλιστα, ο Τζέισον Κιντ άφησε να εννοηθεί πως ο Γκαρνέτ δύσκολα θα παίξει πριν την έναρξη των playoffs!

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα