Μια σημαντική διάκριση για τον επικεφαλής της Triumph Ελλάδας

Ανάληψη διευρυμένων καθηκόντων για τον Δ. Σύμβουλο Μανώλη Χατζημανωλάκη

Μέσα στο πλαίσιο οργανωτικών αλλαγών στην Triumph διεθνώς και μετά την προσχώρηση της Τουρκίας κάτω από τη διοικητική του ομπρέλα το 2012, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής θυγατρικής, Μανώλης Χατζημανωλάκης, αναλαμβάνει επιπροσθέτως και την εποπτεία των πωλήσεων (εξαιρουμένων των ιδιόκτητων καταστημάτων) και για τη γεωγραφική περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μανώλης Χατζημανωλάκης, είναι μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ

με MS & MBA από το University of Massachusetts, ΗΠΑ. Έχει εργασθεί επί σειρά ετών, στη διοίκηση εταιρειών όπως η Mars, η PepsiCo και η Elbisco. Βρίσκεται στη θέση του Δ. Συμβούλου της Triumph Ελλάδας από το 2006. Το 2008 απέκτησε και την εποπτεία της Κύπρου. Το 2012 και οι δραστηριότητες της εταιρείας στην Τουρκία, περιήλθαν στη διοίκηση του. Στη διάρκεια της θητείας του στην Ελλάδα, η Triumph έχει επιτύχει θεαματική ανάπτυξη μεριδίου αγοράς με αξιοσημείωτη αντοχή της κερδοφορίας, δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

Επενδύσεις απο την Triumph στην Ελλάδα και στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Triumph Ελλάδας αποτελεί 100% θυγατρική, της ελβετικών συμφερόντων Triumph International, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά εσωρούχων παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία συνεχιζει να επενδύει διευρύνοντας το δίκτυο λιανικής της, εγκαινιάζοντας νέα καταστήματα σε κομβικά σημεία. Ήδη λειτουργούν ομώνυμα καταστήματα στο The Mall Athens, στο Golden Hall και στο Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω το δίκτυο λιανικής της.

Υποδειγματική επίσης, είναι η στήριξη και η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν πραγματοποιήθηκαν μειώσεις σε μισθούς ή απολύσεις, παρά την οικονομική κρίση. Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα η εταιρεία αριθμεί περισσότερους εργαζόμενους σε σχέση με το 2008.

Keywords
Τυχαία Θέματα