Μια Κύπρια ετοιμάζεται να μετοικήσει στον Άρη!

Η Μανουέλα Καπηλιώτου, που κατάγεται από τη Ρουμανία και ζει τα τελευταία 20 χρόνια στην Κύπρο αποφάσισε να εγκαταλείψει την Γη το 2025 και να μετοικήσει για πάντα στον Άρη!


Η Καπηλιώτου έχει επιλεγεί ανάμεσα σε 1058 υποψήφιους από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Mars One", για να μετοικήσουν και να δημιουργήσουν την πρώτη ανθρώπινη αποικία στον πλανήτη Άρη το 2025, χωρίς επιστροφή στη Γη!
Η Μανουέλα είναι 43 χρονών και έχει δύο γιους 19 και 16 χρονών. Είναι χημικός και εργάζεται σε φαρμακευτική

εταιρία. Η ίδια λέει ότι ζει μια πάρα πολύ καλή ζωή, όμως η πρόκληση να ταξιδέψει στον Άρη ήταν ένα παιδικό της όνειρο. Από τότε που μικρή κοιτούσε τα αστέρια και σκεφτόταν πώς θα ήταν να πάει ταξιδέψει σ' αυτούς τους μακρινούς κόσμους.
«Όλοι έχουμε όνειρα αλλά λίγοι τολμούν να τα κυνηγήσουν, εγκαταλείποντας τη βολεμένη ζωή τους. Εγώ αποφάσισα να το τολμήσω» δήλωσε η Μανουέλα σε περιοδικό της Ρουμανίας. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με ενέπνευσε στα παιδικά μου χρόνια ο Neil Armstrong και πρέπει να πω ότι η φήμη του με μάγεψε. Ένιωσα ότι ο άνθρωπος με όραμα και έμπνευση είναι αυτός που ανοίγει νέους ορίζοντες για τον εαυτό του και για τους άλλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα