Μεϊμαράκης: «Θα μαζέψω όποιον τολμήσει να μπει με όπλο στη Βουλή»

Απαγόρευση εισόδου στους κουμπουροφόρους βουλευτές προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, η δέσμη εντολών που έχει δώσει ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης προς την φρουρά του Κοινοβουλίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης, αν και δεν έχει λάβει ακόμα καταγγελία που να κατονομάζει συγκεκριμένο βουλευτή ότι επιχείρησε να περάσει όπλο στην Βουλή

ή πολύ περισσότερο ότι κυκλοφορεί στους διαδρόμους του κοινοβουλίου με περίστροφο, επιχειρεί να βάλει τέλος στις έντονες συζητήσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και οι οποίες περιγράφουν την Βουλή ως «σαλούν».

Είναι δε ενδεικτικό ότι ο Πρόεδρος, σε συζήτηση με κοινοβουλευτικούς συντάκτες εξήγησε ότι «ο αστυνομικός της Βουλής δεν μπορεί να ψάξει τον βουλευτή αλλά μπορεί να του απαγορεύσει την είσοδο αν διαπιστώσει ότι φέρει όπλο ή το ηλεκτρομαγνητικό μηχάνημα αρχίσει να χτυπάει κατά την είσοδο του βουλευτή» ενώ ξεκαθάρισε ότι εάν ο βουλευτής αρνηθεί να συμμορφωθεί: «Τότε λέω στους βουλευτές να μην τολμήσουν να μπουν στη Βουλή γιατί θα κατεβώ εγώ ο ίδιος στην πύλη και θα τον μαζέψω δίνοντας μάλιστα το όνομά του στη δημοσιότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα