Με... συνταγή πρωταθλητή ο Ολυμπιακός «καθάρισε» και την ΑΕΚ

Χρησιμοποιώντας την ίδια επιτυχημένη... συνταγή, ο Ολυμπιακός - μετά τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα - «καθάρισε» και την ΑΕΚ στο Φάληρο (2-0) αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο 25λεπτο. Μέλμπεργκ και Μιραλάς οι σκόρερ των πρωταθλητών, οι οποίοι απολαμβάνουν πλέον το... ρετιρέ της βαθμολογίας περιμένοντας «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού

την Κυριακή κόντρα στην SKODA Ξάνθη.

Η... σκακιέρα των προπονητών

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε τον Μέγιερι κάτω από την εστία, επανέφερε τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Μοντέστο σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ, διατήρησε στα αριστερά τον Μαρκάνο, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Μανιάτης και ο Ορμπάιθ είχαν τον διπλό ρόλο του «κόβω και ράβω», ενώ ο Ιμπαγάσα πιο μπροστά κρατούσε και πάλι στα χέρια του τη... μπαγκέτα του «μαέστρου».

Η τριπλέτα της επίθεσης των πρωταθλητών ήταν ο Καζίμ στα δεξιά, ο Μιραλάς στα αριστερά, με τον Τζεμπούρ στη κορυφή.

Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Κωστένογλου τοποθέτησε μπροστά από τον Αραμπατζή τους Κοντοέ, Δέλλα, Μανωλά και Καράμπελα (από τα δεξιά προς τα αριστερά), ενώ στη μεσαία γραμμή οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ ήταν οι Βάργκας, Μάκος και Καφές.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα