Με καλοκαιρινή διάθεση

Μέσα σε ένα κλίμα γιορτής, με πολύ χορό και κέφι έκλεισαν τη σεζόν οι απόφοιτοι του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας, στις 4 Ιουλίου, στο «Island» στη Βάρκιζα.

Το πολύ όμορφο πάρτι που σηματοδοτούσε το κλείσιμο της περιόδου οργανώθηκε από το Σύλλογο Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας (Pierce – Deree) σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων του ALBA.

Το πάρτι αποτέλεσε τον καλύτερο τρόπο

για να γιορταστεί η ολοκλήρωση της περιόδου, η οποία ήταν γεμάτη από μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων, παρουσιάσεων, events που στόχο είχαν την προώθηση του έργου του Συλλόγου.

Την επιτυχημένη προσπάθεια οργάνωσης αγκάλιασε, όπως σχεδόν πάντα, η εταιρεία Diesel, η οποία πρόσφερε δώρα σε τυχερούς απόφοιτους.
Χορηγός του Summer Party των απόφοιτων ήταν ακόμα η Countess Wilhelmina που πρόσφερε τα δικά της μικρά αριστουργήματα σε τυχερούς της βραδιάς.

Οι απόφοιτοι παρέα με τους καλούς τους φίλους διασκέδασαν μέχρι αργά, στο ειδυλλιακό surrounding του «Island» και έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες με το μυαλό τους στη σύντομη καλοκαιρινή ανάπαυλα που μεσολαβεί πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Φθινόπωρου.

Η Πρόεδρος του ACG Alumni Association (Pierce - Deree) - Ζέτα Τζιώτη
Ο Πρόεδρος του ALBA Alumni Association - Κωνσταντίνος Καραμπιχάλης

Μέλη του Συλλόγου ACG με τον κ. Βαγγέλη Παπαλιό της DIRECTION και την κ. Ζέτα Τζιώτη, Πρόεδρο του Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ACG Alumni Association (Pierce - Deree)

Keywords
Τυχαία Θέματα