Με φουλ αποστολή στο Λονδίνο η Ελλάδα

15:53 6/6/2012 - Πηγή: NewsBomb

Κανονικά θα δώσουν το παρών στους Ολυμπιακούς αγώνες οι Έλληνες αθλητές που προκρίθηκαν στη διοργάνωση, παρά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που ήθελαν το αντίθετο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ολυμπιακής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος διαβεβαίωσε πως οι Έλληνες που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες,

θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο Λονδίνο, διαψεύδοντας τα όποια δημοσιεύματα από ξένα ΜΜΕ, που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήθελαν την Ελλάδα να μην στέλνει αποστολή * «Η εύρεση χορηγών βοήθησε σε αυτό» είπε ο Σπύρος Καπράλος * «Όσα μετάλλια και να φέρουν οι αθλητές, δεν θα σας χρεώσουμε με επιπλέον βάρος», είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, η εταιρεία του οποίου θα είναι χορηγός στους Αγώνες.

Παραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνο 2012. Σε αυτήν, βασικός ομιλητής ήταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Το Onsports σας μετέφερε Live εικόνα με την εκδήλωση και την ομιλία.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με ομιλητές τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Σπύρο Καπράλο, ενώ στο βήμα βρέθηκε και ο Σεραφείμ Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα