Με αέρα πρωτοπόρου στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός

Με τον Σεμπάστιαν Λέτο να σκοράρει δις φτάνοντας τα δέκα γκολ και τον εξαιρετικό Κατσουράνη να... σιγοντάρει, ο καλός Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 της μαχητικής ΑΕΚ, αγχώνοντας, όμως, στο τέλος οπαδούς και Φερέιρα.

Ο Παναθηναϊκός λογιζόταν πριν την έναρξη του ντέρμπι ως το φαβορί και στο γήπεδο δικαιολόγησε τον τίτλο που του έδινε η κοινή γνώμη. Παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, επικράτησε της ΑΕΚ, που πάντως δεν παράτησε το ματς και κατάφερε να αγχώσει παίκτες και οπαδούς των «πρασίνων» μετατρέποντας το 3-0 σε 3-2.

Πρωταγωνιστής των νικητών ο συνήθης ύποπτος φέτος Σεμπάστιαν Λέτο, που σκόραρε για έβδομο σερί ματς και έφτασε τα δέκα τέρματα.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-2

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιμάο, Μπουμσόνγκ - Καράμπελας, Κάλα, Καφές, Λυμπερόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουρανης (89' Βιτόλο), Ζέκα (82' Μαυρέας), Κλέιτον (69' Καραγκούνης), Λέτο.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Μάκος (68' Κάρλος), Καράμπελας (56' Λαγός, 77' Γεωργέας), Βάργκας, Λυμπερόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα