«Μαυρόγατα» ο Σκόκο! (photos)

Συμπαίκτης του Χάρη Μαυρία είναι από την Πέμπτη ο Νάτσο Σκόκο, αφού η Σάντερλαντ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αργεντινό πρώην παίκτη της ΑΕΚ για 2,5 χρόνια

Το... ελληνικό ενδιαφέρον στη Σάντερλαντ έγινε ακόμη μεγαλύτερο από το πρωί της Πέμπτης, αφού η Σάντερλαντ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, για τα επόμενα 2,5 χρόνια!

«Η Σάντερλαντ πραγματοποίησε την τέταρτη μεταγραφή της αυτόν τον Ιανουάριο με τον ερχομό του διεθνούς Αργεντινού επιθετικού, Ιγνάσιο Σκόκο. Ο 28χρονος που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, έρχεται στη Σάτνερλαντ από την Ιντερνασιονάλ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Σάντερλαντ στην επίσημη ιστοσελίδα της! Έπειτα από τρία χρόνια ο Σκόκο επιστρέφει στο... προσκήνιο και πλέον είναι συμπαίκτης του Χάρη Μαυρία στις «μαυρόγατες»!

Από το 2008 έως το 2011 ο Σκόκο φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας 88 εμφανίσεις, ενώ σημείωσε 25 τέρματα με την Ένωση, μερικά εξ αυτών σπάνιας ομορφιάς, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2010-11 με τον «Δικέφαλο Αετό».

Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη φανέλα της Αλ Αΐν, ενώ τη σεζόν 2012-13 έπαιξε στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Από τον Ιανουάριο του 2013 αγωνιζόταν στην Ιντερνασιονάλ, με την οποία έπαιξε 21 ματς και σημείωσε 4 τέρματα.

Δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα