«Μαύρο φθινόπωρο» ήρθε φέτος… γιατί παράκαιρα πλάκωσε «βαρυχειμωνιά»

Τούτο το «μαύρο φθινόπωρο», έφερε μαζί του την απόγνωση σε μερικές ακόμα χιλιάδες συμπολιτών μας, που χάνουν τη δουλειά τους, τη σύνταξη τους, τα επιδόματα αναπηρίας τους, το κεραμίδι τους...

Του Νίκου Νικολόπουλου

Τρία «μαύρα χρόνια» μνημονίων και τα αποτελέσματα της «σωτήριας» πολιτικής είναι πείνα, δυστυχία, ανεργία, μισθοί φτωχοποίησης, συσσίτια, κρατική αναλγησία, ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας, κοινωνική εξαθλίωση, χιλιάδες Έλληνες άστεγοι.

Μία «μαύρη συμφορά» που συνιστά την πιο ακραία μορφή

κοινωνικού αποκλεισμού και προκαλεί οργή και απελπισία.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα ξεπρόβαλλε απειλητικά και πάλι ο «μαύρος Σεπτέμβρης».

Πέρασε πια ο εφιάλτης από την Κερκόπορτα που του άνοιξαν οι ντόπιοι «μαυρομπλουζάδες», οι εισηγμένοι «μαυροκουστουμάτοι» των ξένων δανειστών και οι «πρόθυμοι» της συγκυβέρνησης με τα «μαύρα μυαλά».

Είναι τα «μαύρα κοράκια» που όχι μόνο δεν προσφέρουν ελπίδα και λύση, αλλά προκαλούν «πυρ, δάκρυα και αίμα»...

Η λύση που προτείνουν «τα μαύρα μυαλά», είναι το ίδιο ζοφερή, με τις απάνθρωπες λύσεις των δανειστών, αυτών «με τα μαύρα γυαλιστερά κουστούμια».

Οι συμφωνίες και οι εντολές που εφαρμόζει η παράταιρη κυβερνητική γαλαζοπράσινη κοινοπραξία ΣαμαράΒενιζέλου, συνεχίζοντας τις «καταραμένες μαύρες πολιτικές» του Γιώργου Παπανδρέου, σκορπίζουν τον πανικό, το φόβο που όχι μόνον δεν σώζουν την «ασθενούσα» πατρίδα μας, αλλά και την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αργό οικονομικό θάνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα