Μαριέττα... "η στρατηγός"!

Σάρωσε η έκθεση Γιαννάκου στο Ευρωκοινοβούλιο

Την ώρα που στο εσωτερικό της χώρας τα πολιτικά κόμματα είναι πνιγμένα στον λαβύρινθο του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, στο εξωτερικό η Ελλάδα κερδίζει μικρές καθημερινές "μάχες".

Μία από αυτές είναι η σαρωτική υπερψήφιση της έκθεσης που κατέθεσε η Μαριέττα Γιαννάκου για την αναβάθμιση των ευρωπαϊκών στρατιωτικών δομών εντός της ευρωπαϊκής επικράτειας.

Η έκθεση αφορά ιδιαίτερα την Ελλάδα

και πιστώνεται ως επιτυχία της Μαριέττας Γιαννάκου.

Η θέση της Ελλάδας λόγω των συνόρων της με την Τουρκία, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη όπως μας έχουν αποδείξει παραδείγματα του παρελθόντος. Με πρωτοβουλία της Μαριέττας- μέσω της λεγόμενης έκθεσης Γιαννάκου- πλέον η Ευρώπη αρχίζει να βάζει μπροστά το σχέδιο δημιουργίας κοινής ευρωπαϊκής άμυνας, κάτι που επί σειρά ετών είχε μείνει στα χαρτιά.

Πλέον η Ελλάδα μπαίνει υπό την αμυντική ασπίδα προστασίας της Ευρώπης.

Πάντως σε αντίθεση με τα... "πολεμικά θέματα" με τα οποία ασχολείται η Μαριέττα, πληροφορίες λένε ότι η επικεφαλής των Ευρωβουλευτώ της ΝΔ δεν κινείται σε καθόλου πολεμικό κλίμα.

Αντίθετα είναι πολύ ήρεμη και βέβαιη για την σημαντική δουλειά που κάνει η ομάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ, την ώρα που η αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣΟΚ τελεί υπό διάλυση....

Keywords
Τυχαία Θέματα