Μαλαισία: Δεν ανήκουν στο αεροσκάφος τα αντικείμενα

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, Hishammuddin Hussein, ανακοίνωσε ότι τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν το Σάββατο δεν ανήκουν τελικά στο αεροσκάφος

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη, τα 5 αντικείμενα που περισυνέλεξαν οι αρχές δεν ανήκουν στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines. Υπάρχουν ωστόσο και άλλα ευρήματα τα οποία μένει να εξετασθούν για να διαπιστωθεί από που ακριβώς προέρχονται.

Ο Υπουργός Μεταφορών είπε ακόμα ότι οι έρευνες συνεχίζονται σε μια περιοχή 254,000 τετραγωνικών χιλιομέτρων από αεροσκάφη και πλοία.

''Δεν θα εγκαταλείψουμε

τις έρευνες'', συμπλήρωσε, λέγοντας πως κατανοεί ότι οι οικογένειες θέλουν να δουν φυσικές αποδείξεις για το ότι συνετρίβη το αεροπλάνο.

Τόνισε ακόμα πως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αεροπειρατείας, ενώ όπως είπε ακόμα δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο το αεροσκάφος δεν γύρισε πίσω. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των αρχών που διεξάγουν σχετική έρευνα, συμπλήρωσε.

''Δεν κρύβουμε κάτι'', συνέχισε τονίζοντας ότι η ''αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη θα επικρατήσει'', καθώς και ότι η Μαλαισία τηρεί όλες τις διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης:

«Θα ψάχνουμε το αεροπλάνο όσο χρειαστεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα