Μακελειό με επτά νεκρούς στο Μίσιγκαν!

Επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μεταξύ των οποίων τα δύο παιδιά, από έναν ένοπλο στο δυτικό Μίσιγκαν, χθες το βράδυ.

Ο μανιακός δολοφόνος μπήκε σε δύο σπίτια και αφού σκόρπισε το θάνατο, στην συνέχεια διέφυγε, παίρνοντας μαζί του δύο ομήρους, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο δράστης ο οποίος ονομάζεται Ρόντρικ Ντάντζλερ, απελευθέρωσε έναν από τους ομήρους όταν η αστυνομία περικύκλωσε ένα από τα σπίτια στο Γκραντ Ράπιντς όπου είχε καταφύγει.

«Απελευθέρωσε έναν από τους ομήρους που κρατούσε. Πρόκειται για μία 53χρονη γυναίκα, ένοικο του σπιτιού,» ανακοίνωσε

ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκραντ Ράπιντς, Κέβιν Μπελκ και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις μαζί του και να παραδοθεί».

Ο εντοπισμός των επτά πτωμάτων έγινε σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης, ενώ σε αυτόν συμμετείχαν ελικόπτερα της αστυνομίας, δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της τοπικής.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο Ντάντζλερ άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών πολλές φορές και εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο περαστικοί.

Άγνωστο παραμένει μέχρι τώρα το ακριβές κίνητρο του δράστη, ωστόσο η αστυνομία εκτιμά ότι είχε σχέσεις με τουλάχιστον ένα πρόσωπο από το κάθε σπίτι όπου πραγματοποίησε τις φονικές επιθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα