Λουκέτο σε ασφαλιστική ένα χρόνο μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη

Ειρωνεία της τύχης ή μοιραία κατάληξη; Η Διεθνής Ένωσις βάζει λουκέτο ένα χρόνο ακριβώς μετά το θάνατο του ισχυρού άνδρα της ασφαλιστικής εταιρίας Απόστολου Παπουτσάκη το μνημόσυνο του οποίου τελείται την ερχόμενη Κυριακή.

Οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντίστροφη μέτρηση για την εταιρία είχε ξεκινήσει την περίοδο εκείνη με τους τίτλους τέλους να πέφτουν ένα μόλις χρόνο μετά.

Η απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της εταιρίας αφήνει στον αέρα

δεκάδες χιλιάδες Κρητικούς που είχαν ασφαλίσει το οχήματά τους στην εταιρία που μοιραία διατηρούσε στενούς δεσμούς με το νησί.

Η εταιρεία, όπως αναφέρει το prismanews.gr, είχε μεγάλο πελατολόγιο ειδικά στην Κρήτη με υποκαταστήματα σε όλους τους Νομούς καθώς ο διευθύνων σύμβουλος ήταν Κρητικός επιχειρηματίας, ενώ δραστηριοποιούνταν στους κλάδους ασφαλίσεων ζημιών, με έμφαση στον κλάδο αυτοκινήτων (Ι.Χ, ενοικιαστικά, φορτηγά, επαγγελματικής χρήσης κ.ά.).

Υπολογίζεται ότι σε όλη την Ελλάδα η συγκεκριμένη εταιρεία διατηρούσε χαρτοφυλάκιο 220.000 - 250.000 περίπου ασφαλισμένων οχημάτων με την πλειοψηφία κατά 60 - 70% να είναι στην Κρήτη. Να σημειωθεί πως πρόκειται για τη δεύτερη ασφαλιστική εταιρεία που κλείνει η Τράπεζα της Ελλάδος μέσα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη μετά την εταιρεία Evima τον περασμένο Φεβρουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα