Λάρισα: Ο πιτσιρίκος που επέλεξε ο Κουϊκ να έχει δίπλα του στην εξέδρα επισήμων

O Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στη Λάρισα. Δίπλα του στην εξέδρα επισήμων, είχε…

«Ήταν συμβολική η κίνησή μου. Για να καταδείξω ότι οφείλουμε σε αυτό το πιτσιρίκο, όταν μεγαλώσει, να του έχουμε αφήσει μία Ελλάδα εις το ακέραιο και όχι ξεπουλημένη κομμάτι - κομμάτι,

όπως ήθελαν τα μνημόνια που υπηρετούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Για μας, για εμένα, αυτός είναι ο επίσημος της ημέρας», απάντησε ο Υφυπουργός, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Επιπλέον, επεσήμανε την σημασία του διπλού εορτασμού και τόνισε «Τέτοιες ημέρες στο σήμερα κι εμείς παλέψαμε, κερδίσαμε την εθνική μας κυριαρχία και συνεχίζουμε τον αγώνα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, για να δώσουμε το χαμόγελο στην ελληνική οικογένεια και για να κάνουμε την Ελλάδα αυτό που πραγματικά της αξίζει».

Νωρίτερα ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουϊκ παρέστη στην επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο.

Πριν αναχωρήσει για την Αθήνα είχε κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, (με τον οποίο κλείστηκε συνάντηση - εργασίας στη Λάρισα αρχές της Μ. Εβδομάδας), όπως και συνεργασία με τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη και τον ΑΝΕΛ Πολιτευτή Μπάμπη Παπασπύρο.

πηγη φωτογραφίας http://www.larissanet.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα