Λάρισα: Εξιχνιάσθηκαν 33 κλοπές και απόπειρες κλοπών

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, 33 κλοπές ή απόπειρες κλοπών αντικειμένων από αυτοκίνητα στην Λάρισα.

Συνελήφθη ως δράστης, 47χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 47χρονος χθες το μεσημέρι, συνελήφθη σε υπόγειο παρκινγκ στην Λάρισα,

από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, διότι διέρρηξε σπάζοντας τζάμι, ταξί και αφαίρεσε σύστημα GPS, ελβετικό σουγιά, ζευγάρι γυαλιά ηλίου και κάρτα μέλους εταιρείας.

Τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα ο 47χρονος είχε διαρρήξει, με την ίδια μέθοδο, άλλα 4 οχήματα, από τα οποία όμως δεν αφαίρεσε αντικείμενα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στιλέτο – πεταλούδα, κόφτης μετάλλων,2 κατσαβίδια, φακός και ένα γάντι, ζευγάρι γυαλιά ηλίου, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 130,6 ευρώ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 47χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές του Μαρτίου έως και χθες είχε διαπράξει με τον ίδιο τρόπο, άλλες 28 κλοπές ή απόπειρες κλοπών αντικειμένων από αυτοκίνητα στην πόλη της Λάρισας.

Πηγή: trikalanews.gr

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Άστεγος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα