Κυπελλούχος η ΑΕ Σπάρτη, παρουσία Δ. Γιαννακόπουλου (Video)

18:36 1/3/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Λακωνία κατακτήθηκε από την ΑΕ Σπάρτη, η οποία επικράτησε 1-0 στον τελικό του ΜΟλαϊκού και στέφθηκε Κυπελλούχος.

Στη Λακωνία βρέθηκε από το πρωί του Σαββάτου και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε και το πρώτο ημίχρονο του μεγάλου τελικού, που διεξήχθη υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το χρυσό γκολ της αναμέτρησης, πέτυχε για την ΑΕ Σπάρτη ο Σταύρος Γκέρτσος με κεφαλιά, με τη συμπλήρωση 90 λεπτών στο παιχνίδι.

Θερμή

υποδοχή στον Δ. Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους οπαδούς της Σπάρτης, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι έσπευσαν να χαιρετίσουν και να γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να ζητήσουν από τον πρόεδρο του τριφυλλιού να φωτογραφηθούν μαζί, με τον Δ. Γιαννακόπουλο να το αποδέχεται με χαρά. Στη φωτό, διακρίνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με οπαδούς της Σπάρτης και του Παναθηναϊκού, ενώ δίπλα του (αριστερά) διακρίνεται ο κ. Βασίλης Γεωργακάκος, χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕ Σπάρτης.


Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕ Σπάρτης, ο οποίος έδωσε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μια φανέλα. Ο πρόεδρος του εξάστερου έχει ήδη προαναγγείλει από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Notosport» ότι θα σταθεί δίπλα και στο τμήμα μπάσκετ της ομάδας της Σπάρτης.

Σειρά επαφών με τοπικούς φορείς

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Σπάρτη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε δίπλα στην ομάδα, στο γήπεδο Βλαχιώτη και παρακολούθησε τον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Μολαϊκό και παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο. Πριν από την έναρξη του αγώνα είχε σύντομο τετ α τετ με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί σειρά επαφών του με τοπικούς φορείς της Λακωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα