Κρύο, νεφώσεις και βροχόπτωση

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, συννεφιά και βροχοπτώσεις αναμένονται σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Πιο αναλυτικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις ,θα εκδηλωθούν στην Αττική με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και από το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι αυξημένες θα σημειωθούν στην Θεσσαλονίκη ενώ

θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το βράδυ τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από το απόγευμα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο που κατά τόπους θα είναι αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα ανοιχτά του Ιονίου 6 τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι αυξημένες αναμένονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι 5 τοπικά 6 μποφόρ και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται στις Κυκλάδες και τη Κρήτη που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στη δυτική Κρήτη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα