Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα πιο κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ

Για συνεχή μετάλλαξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο ο ΓΓ τη ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δ. Κουτσούμπας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που παίρνει τα πιο κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ και στο πώς πολιτεύεται και στο πώς θέλει να χειραγωγήσει το κίνημα. Βάζει εμπόδια στη ριζοσπαστικοποίηση», δήλωσε, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Ερωτηθείς

για το θέμα των συνιστωσών, επισήμανε πως πρόκειται για εσωτερικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ και σε κάθε περίπτωση, «είτε ενοποιηθεί είτε έχει τάσεις και συνιστώσες η ουσία θα είναι η ίδια, από την άποψη της πολιτικής».

Κατά τα άλλα υποστήριξε ότι η πολιτική του ΚΚΕ είναι η πιο ενωτική μέσα στην κοινωνία, καθώς το κόμμα δεν διαχωρίζει τους εργαζόμενους και τους πολίτες σε δεξιούς και αριστερούς ή σε αυτούς που τάσσονται υπέρ και κατά του μνημονίου.

Ερωτηθείς σχετικά με την οπλοφορία βουλευτών εντός του Κοινοβουλίου, τόνισε ότι «δεν υπάρχει λόγος να οπλοφορεί κανείς μέσα στη Βουλή»

Αναφορικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, επισήμανε ότι με βάση τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, η συζήτηση που έχει ανοίξει δεν είναι αθώα.

Όπως είπε, ενσωματώνεται μια απόφαση της Ε.Ε. με την οποία το ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετο, καθώς «βάζουν τους θύτες μαζί με τα θύματα».

Χαρακτήρισε ακόμη ως επικίνδυνο, ναζιστικό μόρφωμα την Χρυσή Αυγή, η οποία, όπως υποστήριξε, «είναι παιδί - τσιράκια του συστήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα