Κομοτηνή: Του διέρρηξαν το περίπτερο για 12η φορά

23:02 1/7/2012 - Πηγή: NewsBomb

Για 12η φορά έπεσε θύμα διάρρηξης ιδιοκτήτης περιπτέρου στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με το xronos.gr πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν για τρία νεαρά άτομα που διέφυγαν με ποδήλατα από το σημείο.

Η αξία των τσιγάρων, σύμφωνα με έναν πρώτο υπολογισμό του περιπτερά, ανέρχεται στα 1.500 ευρώ και αν προσθέσει σε αυτή το κόστος της ζημιάς που προκάλεσαν οι δράστες στο προστατευτικό περίβλημα, τότε ο επαγγελματίας μετράει συνολική ζημιά της τάξης των 2.000 ευρώ.

Για

πρώτη φορά διέρρηξαν το περίπτερο του κ. Σαμπρή πριν από 9 χρόνια και από τότε τουλάχιστον μία φορά το χρόνο οι εγκληματίες...τον επισκέπτονται. Μάλιστα κάθε φορά επιλέγουν τα πάρουν τσιγάρα και τηλεφωνικές κάρτες παίρνουν. «Και ό,τι λεφτά έχω και εκείνα τα παίρνουν, αλλά πλέον δεν αφήνω καθόλου λεφτά, μόνο λίγα κέρματα», ανέφερε φανερά απογοητευμένος ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου. Ακόμα και το σύστημα ιδιωτικής φύλαξης που τοποθέτησε δεν είναι ικανό να τον προστατεύσει από τους επιτήδειους, ενώ ακόμα και η αστυνομία δεν μπόρεσε να δώσει απαντήσεις στον άτυχο επαγγελματία. «Ήρθε η αστυνομία, πήρε αποτυπώματα και είπε ότι φορούσαν γάντια οπότε δεν μπορούμε να καταλάβουμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμπρή και θυμάται ότι από τις τόσες φορές που διέρρηξαν το περίπτερο του σε μία περίπτωση ο δράστης βρέθηκε, έκανε 3,5 μήνες φυλακή και φυσικά μετά αφέθηκε ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα