Κομοτηνή: Είχε παρελθόν στις διαρρήξεις, αλλά...

Απρόσεκτος ήταν ένας 28χρονος Έλληνας διαρρήκτης αυτοκινήτων, παρά την... πλούσια εμπειρία του με την οποία είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις τοπικές αστυνομικές αρχές! Έτσι, δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς που τον πλησίασαν αθόρυβα την ώρα που «άνοιγε» ένα Ι.Χ. στην Κομοτηνή.

Ο 28χρονος είχε ήδη κλέψει μέσα από το αυτοκίνητο ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε ένα βιβλιάριο καταθέσεων και ένα κλειδί αυτοκινήτου, που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Είχε ακόμη μαζί του το διαρρηκτικό εργαλείο που χρησιμοποίησε και συνελήφθη για να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Κομοτηνής, όπου ανακρίθηκε για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.

Αυτό, τουλάχιστον, φαίνεται από ένα ρολόι και ένα μετάλλιο που βρέθηκαν πάνω του και στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και την κατοχή τους δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προσπαθούν να εξακριβώσουν από πού και πότε τα έκλεψε. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα