Κοίτα πρώτα τα... φρένα και μετά πάρε φόρα

Η διάθεση για δράση και επικοινωνία αναγκάζεται να συμπλεύσει με περιορισμούς και ασαφείς ή παραπλανητικές διαθέσεις

Η σημερινή αστρολογική αύρα διαφέρει κατά πολύ από εκείνη των δύο προηγούμενων ημερών, κυρίως επειδή σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους έρχεται να ενεργοποιήσει με τη δική της ζωηράδα το πλανητικό σκηνικό. Ο αέρας των Διδύμων θα φουντώσει τις φωτιές του Άρη και της Αφροδίτης που βρίσκονται στον παρορμητικό Κριό και θα ζωηρέψει αρκετά η καθημερινότητά μας.

Από την ανωτέρω ενέργεια επηρεάζονται ιδιαίτερα τα ζώδια

του αέρα και της φωτιάς και περισσότερο όσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών.

Βέβαια οι όψεις του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και των πλανητών στον Κριό με τον αυστηρό Κρόνο στον Τοξότη, έρχεται από τη μια να θολώσει κάπως το σκηνικό και από την άλλη να βάλει κάποιους περιορισμούς ή κανόνες στη διδυμίστικη και την κριαρίσια φούρια.

Κυρίως Δίδυμοι και Τοξότες βιώνουν ένα μπέρδεμα μεταξύ λογικής και ευαισθησίας και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά που θα αναλάβουν ή θα αποδεχθούν, αφού είναι πιθανό να έχουν θολωμένη κρίση.

Από την άλλη τα ζώδια του νερού και της γης περνάνε μια πιο εσωτερική φάση και μια πολύ συναισθηματική περίοδο. Έτσι, από τη μια είναι αφημένοι σε καταστάσεις που δεν τους βοηθάνε, από την άλλη όμως νιώθουν εσωτερική γαλήνη και χαλάρωση.

Πάντως, παρά τις θολούρες του Ποσειδώνα και τους περιορισμούς του Κρόνου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα και αύριο η Σελήνη στους Διδύμους δίνει λίγο-πολύ σε όλους μας επικοινωνιακές αβάντες, ενώ οι Άρης και Αφροδίτη από τον Κριό θέλουν από εμάς δύναμη, αποφασιστικότητα και επιμονή.

Είναι δηλαδή, πολύ δυναμικές μέρες και, ειδικά αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα, το σύμπαν μας λέει να μην τα αφήσουμε, αλλά να τους δώσουμε ώθηση εδώ και τώρα.

Απλώς, χρειάζεται να επιδείξουμε τη δέουσα προσοχή.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/2;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25 έως 27 Φεβρουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/2

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα