Κίνηση και επικοινωνία μετ’ εμποδίων και αφηρημάδας

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σε γενικές γραμμές διαγράφεται παρόμοιο με το χθεσινό, με τη βασική διαφορά ότι η Σελήνη έχει…

Ως εκ τούτου, από πλευράς επικοινωνίας, κίνησης και ευελιξίας το πεδίο είναι ελεύθερο για διδυμίσια δράση και η ατμόσφαιρα αρκετά ανάλαφρη.

Οι πλανήτες που επίσης δίνουν φόρα, έμπνευση, τόλμη και διάθεση για δράση στη μέρα μας είναι ο Άρης και η Αφροδίτη, που ευρισκόμενοι στο

ζώδιο του Κριού συνεργάζονται άψογα με την ενέργεια της Σελήνης στους Διδύμους.

Βέβαια, οι ουρανοί έχουν βαλθεί να μας μπερδέψουν ή μάλλον να μας υπενθυμίσουν ότι στο πλανητικό σύστημα υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που συνεχίζουν το αέναο πλανητικό τους ταξίδι.

Έτσι σήμερα ο Ήλιος που βρίσκεται στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων συναντιέται με όψη συνόδου με τον έτερο «αφηρημένο» πλανήτ, τον Ποσειδώνα, χρωματίζοντας τη μέρα μας με αρκετές δόσεις απάτης, αυταπάτης, ονειροπόλησης, χαλάρωσης και γενικότερα μείωσης των... αντανακλαστικών μας. Το σίγουρο είναι ότι μαλακώνει τη νευρικότητα που από τη φύση του επιφέρει το ζώδιο των Διδύμων.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό αφήσαμε τον Κρόνο, ο οποίος είναι στις αρχές του Τοξότη και αυτές τις μέρες σχηματίζει όψη τριγώνου με τους Άρη και Αφροδίτη στον πύρινο Κριό. Η όψη είναι μεν ευνοϊκή, δεν παύει όμως να φέρει την κρόνια ενέργεια που αναπόφευκτα περιορίζει αρκετά τη γνωστή φόρα του Κριού.

Εν κατακλείδι, σήμερα έχουμε τρεις γρήγορους πλανήτες να βρίσκονται σε δύο τσαχπίνικα ζώδια (Κριός, Δίδυμοι) και δύο αργούς πλανήτες (Κρόνος, Ποσειδώνας) να επιβάλλουν με τον τρόπο τους την κοσμική τάξη όπως έχει προβλεφθεί από τη σοφία του σύμπαντος.

Συμβουλή της ημέρας: Μια δεύτερη σκέψη πριν από κάθε παρορμητική λέξη ή κίνηση μπορεί να έχει σωτήρια αποτελέσματα.

Οι ανωτέρω πλανητικές θέσεις βέβαια επηρεάζουν διαφορετικά κάθε ζώδιο. Άκουσε τι είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές της ημέρας σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/2;

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες!

Ιχθύες: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/2

Keywords
Τυχαία Θέματα