Κηφισιά – ΑΕΚ: Το τελευταίο βήμα

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Κηφισιά στη Ριζούπολη, όπου με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδό της στη Football League.

Το πρώτο βήμα της επιστροφής της στην πρώτη κατηγορία θέλει να κάνει η ΑΕΚ το απόγευμα (17:00) όπου θα φιλοξενηθεί από την Κηφισιά. Η Ένωση, σε περίπτωση που φτάσει στο τρίποντο, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό της στη Football League

και έτσι θα μπει σε νέο... επίπεδο με μοναδικό στόχο βέβαια, την άμεση επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.

Με τους «κιτρινόμαυρους» να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο κόσμος της περιμένει να δει φρεσκάδα στο παιχνίδι της και θέαμα έτσι ώστε να φτάσει στον βασικό της στόχο με... στυλ.

Ο Τραϊανός Δέλλας για το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπρέσεβιτς που είναι αρκετό καιρό εκτός, ενώ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του ο Φώτης Καραγκιολίδης. Κατά τα άλλα, τιμωρημένος είναι ο Σταύρος Πεταυράκης.

Από την πλευρά της η Κηφισιά, θέλει να δείξει πως μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα για να κρατήσει το προβάδισμά της από τον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Βούρας, Ντούνης, Γεωργέας, Ανάκογλου, Γροντής, Αργυρίου, Ντακόλ, Πόποβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Ρόβας, Πλατέλλας, Σταθάκης, Τσουκαλάς, Ράμα, Τσούπρος, Παληαρούτας, Τζανετόπουλος, Τσουμάγκας και Μούργκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα