Κατσουράνης: «Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να σβήσει»

Έμμεσο κάλεσμα στους μετόχους της ΠΑΕ να μην αφήσουν τον Παναθηναϊκό να σβήσει απηύθυνε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο μέσος του «τριφυλλιού» παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και μίλησε για την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε «ο Παναθηναϊκός με την τόσο σημαντική ιστορία να μην σβήσει».

Αναλυτικά

η συνέντευξη του Κατσουράνη:

Κάνατε μια μεγάλη προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο είστε πλέον αναγκασμένοι να παλέψετε για την δεύτερη προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος... Σε τι κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός, λίγο πριν μπει στην μάχη των πλέι οφ;

«Έχουμε μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα και αυτή τη διαφορά θα προσπαθήσουμε να τη δείξουμε και μέσα στο γήπεδο, ώστε να διατηρήσουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Είναι βατή η κλήρωση των πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό, με πρώτο παιχνίδι εντός έδρας;

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όπως και αν αρχίζαμε, θα ήταν δύσκολα. Εξαιτίας της διαφοράς τεσσάρων βαθμών από τους αντιπάλους μας, νομίζω ότι είναι καλό ότι ξεκινάμε ως γηπεδούχοι στο πρώτο ματς. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Πρέπει να πάρουμε το πρώτο ματς, είμαστε γηπεδούχοι και μετά να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Αν ξεκινήσουμε με νίκη, νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα φτάσουμε τους επτά βαθμούς και αν έρθει ευνοϊκό αποτέλεσμα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ξεκινάς με μεγάλο αβαντάζ. Θα δούμε τι θα γίνει. Είμαστε έτοιμοι, το δείξαμε και στο πρωτάθλημα και παρόλα τα προβλήματα που έχει η ομάδα, όλα τα παιδιά καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, είμαστε επαγγελματίες και σεβόμαστε την φανέλα που φοράμε. Έτσι πρέπει να κάνει πάντα ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θα τα δώσουμε όλα για να βγει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα