Κατάπιε ηρωίνη για να μην τον πιάσουν στις φυλακές

Έβαλε σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή καταπίνοντας ηρωίνη ώστε να μην τον πιάσουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Ο λόγος για έναν κρατούμενο των φυλακών Σταυρακίου Ιωαννίνων, για τον οποίο, κάποιος συγκρατούμενος του... κελαίδησε με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε έλεγχο ερχόμενος έπειτα από δεκαήμερη άδεια.

Αρχικά, ο έλεγχος δεν έφερε αποτέλεσμα. Η πληροφορία, όμως, των αστυνομικών από τη Δίωξη Ναρκωτικών δεν επιδεχόταν αμφισβήτηση και ο κρατούμενος οδηγήθηκε στο θεραπευτήριο των φυλακών για πιο λεπτομερή έλεγχο. Και πάλι, όμως, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά κρυμμένα στις κοιλότητες του σώματός του κι

έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων για ακτινογραφία. Οι ακτίνες αποκάλυψαν ότι στα έντερά του υπήρχε ένα σακουλάκι και του χορηγήθηκε ειδικό φάρμακο για να το αποβάλλει στην τουαλέτα!

Πολύ σύντομα, το σακουλάκι που είχε καταπιεί ριψοκινδυνεύοντας να τρυπήσει από τα υγρά του στομάχου, βρέθηκε στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι ανακάλυψαν ότι περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 39 γραμμαρίων! Ο κρατούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα