Καταγγελία ΣΟΚ 13χρονου: Πώς με παρενόχλησε μεγαλύτερός μου

Την ώρα που η συναλλαγή σάρκας και χρημάτων έχει φθάσει να γίνεται σε ώρα αιχμής στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου, στους στενούς δρόμους της πρωτεύουσας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται μία νέα μάστιγα, η εκδήλωση της επιθυμίας ερωτικής συνεύρεσης από αγόρια σε μικρότερα.

Μάλιστα σύμφωνα με το ileiapost πολλές περιπτώσεις με την μορφή της απαίτησης όπου γεμίζει με φόβο τα παιδιά που έχουν βγει για να παίξουν ή να κάνουν ποδήλατο στην γειτονιά τους.

«Θύματα…» μίας τέτοιας απαίτησης έπεσαν πριν από λίγο καιρό δύο μαθητές

13 και 14 ετών από ένα μεγαλύτερο τους κατά την διάρκεια μίας βόλτα με το ποδήλατο.

Αργά το απόγευμα την ώρα που ο ήλιος έχει αρχίσει να πέφτει ένας νεαρός που ανήκει σε κοινωνικά ανένταχτη ομάδα πετάχτηκε μπροστά σε ένα από τα παιδιά που έκαναν ποδήλατο σε περιοχή κοντά στο παλιό νοσοκομείο και το ΚΤΕΛ.

«Μου έπιασε το τιμόνι του ποδηλάτου μου και με ανάγκασε να σταματήσω. Με το που σταμάτησα άρχισε να μου την πέφτει…. Ήταν παράξενα ντυμένος και τα μαλλιά του τα είχε βάψει. Κάποια στιγμή που χαλάρωσε το σφίξιμο του χεριού του στο τιμόνι έκανα μία απότομη κίνηση και του ξέφυγα. Αμέσως ανέβηκα στο ποδήλατο και άρχισα να απομακρύνομαι γρήγορα ενώ αυτός για λίγο διάστημα με κυνήγησε», επισημαίνει ένας 13χρονος μαθητής 1ης Γυμνασίου.

Την ίδια εμπειρία έζησε και ένας 14χρονος λίγες μέρες αργότερα στην ίδια περίπου περιοχή οποίος μίλησε για μία μάγκικη συμπεριφορά του μεγαλύτερου αγοριού με στόχο να τον αναγκάσει να πάει μαζί του.

«Έκανα ποδήλατο και ενώ πήγαινε στην άκρη του δρόμου αυτός ξαφνικά μπήκε στην μέση και με σταμάτησε. Πριν προλάβω να καταλάβω τι ήθελε άρχισε να μου πουλάει μαγκιά για να με φοβίσει και να αναγκαστώ να κάνω ότι ήθελε. Μου την έπεφτε κανονικά αλλά εγώ το έβαλα στο πόδια και έφυγα μακριά», υποστήριξε ο 14χρονος μαθητής Γυμνασίου, οποίος τόνισε ότι και φίλοι του σε παρακείμενες γειτονιές έχουν πει πως έχουν δεχθεί ενοχλήσεις από τον τύπο με το βαμμένο μαλί.

Τώρα πλέον τα παιδιά πηγαίνουν για ποδήλατο δύο-δύο ή τρία-τρία γιατί φοβούνται να κάνουν μόνα τους και να μπορέσουν να αντιδράσουν σε μία νέα ενόχληση τέτοιου τύπου και να μπορέσουν να απομακρυνθούν έγκαιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα