Καταιγίδες μας επιφυλάσσει η Πρωτοχρονιά

08:45 1/1/2014 - Πηγή: NewsBomb

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και στο ανατολικό Αιγαίο, καθώς και σε περιοχές της νοτιοανατολικής Θεσσαλίας, αναμένουμε την πρώτη ημέρα του νέου έτους, Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές κυρίως ώρες στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, όπου κατά τόπους θα είναι έντονες. Στην υπόλοιπη

χώρα θα επικρατούν νεφώσεις, ενώ τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά σταδιακά θα εξασθενίσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -1 έως 9 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές - νοτιοανατολικές διευθύνσεις, με ένταση από 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενίσουν. Στο βόρειο και νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά τμήματα θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως και 5 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα