Κάνει... πλάκα η Μπάγερν, 5-1 τη Σάλκε (video)

22:05 1/3/2014 - Πηγή: NewsBomb

Στους 20 βαθμούς αποσπάστηκε από τους διώκτες της η Μπάγερν Μονάχου που διέλυσε με χαρακτηριστική άνεση 5-1 τη Σάλκε.

Συνεχίζει να είναι ανώτερη από όλους στο γερμανικό πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα που θα την κοντράρει στα ίσια. Για την 23η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα οι Βαυαροί διέλυσαν 5-1 τη Σάλκε για να αποσπαστούν στους 20 βαθμούς από τους διώκτες τους.

Από νωρίς, οι Βαυαροί έδειξαν την ανωτερότητά τους και στο μισάωρο όλα είχαν τελειώσει, καθώς ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Μόλις στο 3΄ ο Αλάμπα άνοιξε

το σκορ, με τον Ρόμπεν στο 15' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Από εκεί και πέρα ο Μάντζουκιτς έκανε το 3-0 στο 24' με τη... θύελλα της Μπάγερν του πρώτου ημιχρόνου να τελειώνει με το τέρμα του Ρόμπεν στο 28'. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς και έτσι ο Ραφίνια με αυτογκόλ στο 64' μείωσε σε 4-1.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 78' όταν ο Παπαδόπουλος έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με τον Ρόμπεν να ολοκληρώνει το χατ-τρικ για το τελικό 5-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Ντάντε, Αλάμπα, Κρόος, Σβαϊνστάιγκερ (77' Χόλμπεργκ), Ρόμπεν (84' Κοντέντο), Γκέτσε (71' Πιζάρο), Τιάγκο, Μάντζουκιτς.
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χιέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Κολάσινακ, Νόισταντερ, Φαρφάν, Μπόατενγκ, Γκορέτζκα (29' Φουκς), Ντράξλερ (79' Χούγκλαντ), Χούντελααρ.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα