Καλός ο καιρός με λίγα σύννεφα!

Παρόμοιος με τον σημερινό αναμένεται να είναι αύριο, Πέμπτη, ο καιρός σε όλη τη χώρα. Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη αναμένεται να σημειωθούν το πρωί ασθενείς βροχές. Στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σε μικρή πτώση.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι

βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά του νομού στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί είναι πιθανό να σημειωθεί παγετός κατά τόπους.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου τις πρωινές κυρίως ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα