Καλοκαιρία με λίγες νεφώσεις

Αίθριος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ωστόσο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια, σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, ενώ λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι

θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλονίκη και είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών στην κεντρική Μακεδονία ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από μηδέν έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Όσον αφορά την θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 5 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα θα παρουσιαστούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ, με την θερμοκρασία να φτάνει από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα παρουσιαστούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 13 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα