Κάλεσμα Καρχιμάκη για πολιτική αντεπίθεση

16:09 6/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Οι πολίτες καλούνται να αποδεχτούν μια «ρεαλιστική προσέγγιση», να μην παγιδευτούν στην «τυφλή τιμωρία», να «οπλιστούν» με ψυχραιμία και να ψηφίσουν για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, τόνισε ο Μιχ. Καρχιμάκης κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

«Μαζί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο να

προτάξουμε τη σταθερότητα που έχει ανάγκη η οικονομία μας, τη δυναμική για την ανάπτυξη που έχει ανάγκη η χώρα και την ταχύτητα για ανθρωποκεντρικές λύσεις, που έχει ανάγκη η κοινωνία, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών και οι μεγάλες πατριωτικές μάχες και του Γ. Παπανδρέου και του Ευ. Βενιζέλου», σημείωσε ο κ. Καρχιμάκης.

Ο ίδιος θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρά με βασικό στόχο να διαμορφώσει ελπιδοφόρα πολιτική για τη χώρα, να κάνει την ασφάλεια των ανθρώπων μέρος της λύσης για την έξοδο από την κρίση και να εξασφαλίσει την επιβίωση της χώρας εντός της Ευρώπης.

«Οσους πικράναμε, όσους μας αμφισβητούν γιατί τους απογοητεύσαμε, να μην κόψουν τον πολιτικό λώρο με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη», είπε ο ίδιος, ζητώντας τη γόνιμη παρέμβασή τους για τη ριζική ανάπλαση της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις, σημείωσε.

Κάλεσε δε, όλους σε ενιαία πολιτική αντεπίθεση, που θα διεμβολίσει τη γενικευμένη σύγχυση για να επιλέξουν με νηφαλιότητα οι πολίτες σε ποιον θα δώσουν εντολή για κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα