Καϊμακόγλου: «Μακάρι να μην φύγουν οι Γιαννακόπουλοι»

05:52 5/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Την επιθυμία του, οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

«Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι αποτελούν ένα τεράστιο παράδειγμα για όλους όσοι αγαπούν πραγματικά κάτι.

Η διαίσθησή μου μάλιστα λέει ότι δεν θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό και μακάρι να δικαιωθώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» και τόνισε μεταξύ άλλων για τις συμβουλές του Ζέλικο Ομπράντοβιτςκαι την ενδεχόμενη αποχώρηση των Γιαννακοπουλαίων από τονΠαναθηναϊκό:

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία και μόνο συμβουλή. Κάθε φορά που μιλάει οι κουβέντες του κόουτς έχουν νόημα.

Είτε απευθύνεται σε σένα είτε στον συμπαίκτη σου, πρέπει να τον ακούσεις, να πάρεις την πληροφορία και να την αποθηκεύσεις στον σκληρό δίσκο σου γιατί είναι σίγουρο πως θα ευεργετηθείς. Οι οδηγίες που σου δίνει θα σε κάνουν σίγουρα καλύτερο παίκτη.

Όσο για την ενδεχόμενη αποχώρηση της οικογένειαςΓιαννακόπουλου, σαφώς και έχει συζητηθεί μεταξύ των παικτών, αλλά αυτή η ανησυχία έχει συχνά τη μορφή χαβαλέ και πειραγμάτων μεταξύ μας.

Απλούστατα γιατί κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως αυτοί οι άνθρωποι, που λατρεύουν τον Παναθηναϊκό, θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Δεν βλέπεις συχνά δύο ανθρώπους που βρίσκονται κοντά ή έχουν ξεπεράσει τα 80 χρόνια να έρχονται στο… κατεψυγμένο ΟΑΚΑ για να δουν την προπόνηση και να μας δώσουν τις ευχές τους για τον επόμενο αγώνα.

Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι αποτελούν ένα τεράστιο παράδειγμα για όλους όσοι αγαπούν πραγματικά κάτι. Η διαίσθησή μου μάλιστα λέει ότι δεν θα φύγουν από τονΠαναθηναϊκό και μακάρι να δικαιωθώ».

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα