«Καμπάνα» 12 μηνών σε οφθαλμίατρο για «φακελάκι»

Tο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή στον οφθαλμίατρο που συνελήφθη από τους «αδιάφθορους»…

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Β. Ελλάδος ο γιος του 66χρονου.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο 51 ετών προϊστάμενός της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου Κατερίνης αξίωσε 300 ευρώ για να κάνει εγχείρηση καταρράκτη στον πατέρα του, παρακάμπτοντας -όπως αναφέρεται στη δικογραφία- τις διαδικασίες

εξέτασης-εισαγωγής και τη λίστα αναμονής για τις επεμβάσεις στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Από τις Εσωτερικές Υποθέσεις στήθηκε επιχείρηση και σε προγραμματισμένο ραντεβού, που έγινε το πρωί της περασμένης Τετάρτης (19/11), στο γραφείο του γιατρού στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε ο γιος του ασθενούς με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 300 ευρώ τα οποία και παρέδωσε στον οφθαλμίατρο.

Ακολούθως, επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον γιατρό. Ο τελευταίος, απολογούμενος, αρνήθηκε ότι ζήτησε το «φακελάκι», υποστηρίζοντας ότι ο καταγγέλλων άφησε τα χρήματα στο γραφείο του για να τον ευχαριστήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα