Κ. Παπούλιας: «Δεν φοβάμαι, θα την ξεπεράσουμε την κρίση»

15:58 4/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Ο κ. Παπούλιας υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης, της ΑΧΕΠΑ υπό τον πρόεδρο της Τζων Γροσομανίδη. «Με το θάρρος που έχει να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις θα ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση, είναι στο χέρι μας να την ξεπεράσουμε», τόνισε.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

έθεσε ως ζητούμενο να λειτουργήσουμε όλοι μας σαν οικογένεια, επισημαίνοντας ότι «όπου ο Ελληνισμός έδωσε τις μάχες σαν μια οικογένεια κέρδισε», ενώ «όπου ο Ελληνισμός είχε μέσα το σκουλήκι της διαίρεσης και της σύγκρουσης απέτυχε».

Στα πλαίσια αυτά, επανέλαβε την πίστη του στη δύναμη ψυχής που έχουμε οι Έλληνες, ενώ ευχαρίστησε τους Ελληνοαμερικανούς ομογενείς για την προσφορά τους στη χώρα. «Δεν φοβάμαι, θα την ξεπεράσουμε την κρίση. Αρκεί να θυμηθείτε τους παππούδες σας από πού ξεκίνησαν. Ήρθαν σε μια μεγάλη χώρα, μόνοι, σχεδόν ξυπόλητοι και δημιούργησαν, κοπίασαν και έφτιαξαν εσάς, τα εγγόνια τους. Είσαστε μια ευημερούσα ομάδα σε μια μεγάλη κοινωνία, όπως είναι η κοινωνία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του Καναδά και διαπρέπετε», υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα