Ισοπαλία… μαχαιριά για Πανιώνιο, 1-1 με Παναιτωλικό

Σε περιπέτειες μπήκε για τα… καλά ο Πανιώνιος, όσον αφορά την παραμονή του, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα που πήραν με τον Αραβίδη στο 29’ καθώς ο Μαρτίνες ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 69’ και ο Ιστορικός βρίσκεται πλέον τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν την

ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες πήραν έναν ακόμα βαθμό και παρέμειναν στην 8η θέση με 38 πόντους, επτά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στην Football League.

Η εξέλιξη του αγώνα

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 20’ με το σουτ του Κούρντι, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ωστόσο, εννέα λεπτά αργότερα, ο Αραβίδης άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, όταν εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Παναιτωλικού και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το... σκηνικό δεν άλλαξε, με το τέμπο να παραμένει χαμηλό. Στο 50’ ο Κούσας έβαλε σωτήρια την κόντρα στο σουτ του Κολοβού. Στα επόμενα λεπτά, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ανεβάσει… στροφές, απείλησε στο 68’ με τον Γκάλο, αλλά το σουτ ήταν άστοχο, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Μαρτίνες με ωραία ενέργεια και πλασέ, έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στα τελευταία λεπτά, ο Ιστορικός προσπάθησε να βγει στην επίθεση, αναζητώντας το δεύτερο τέρμα που θα του έδινε μεγάλη… ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά άφησε πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Αγρινιώτες, καθώς στο 86’ ο Μπούντιμιρ απέναντι από τον Ανέστη, δεν κατάφερε να τον νικήσει, ενώ στο πρώτο λεπτό, ο Αραβίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ράφαελ. Στο 94’ ο Καμπάνταης σημείωσε γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας τα έντονα παράπονα των γηπεδούχων.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα