Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Γενικό προφίλ
Σήμερα τρέχετε σε μια κούρσα υποχρεώσεων και διεκπεραιώσεων με στόχο να πάρετε την πρώτη θέση. Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου επιταχύνει το ρυθμός της σκέψης σας ενώ ο Άρης σας ζητάει να μη βιαστείτε να κάνετε κινήσεις. Μια όμορφη μέρα που με το εξάγωνο Χείρωνα – Δία μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω τα καλύτερα και ομορφότερα στοιχεία της προσωπικότητας, χαρίζοντας χαρά στους γύρω σας.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε

τα όλα στο www.astrology.gr


Κριός
Η Σελήνη μέσα από το δικό σας ζώδιο σας ωθεί να κάνετε πράγματα γεμάτα πάθος. Ωστόσο, καλό είναι να μην διακατέχονται από βιασύνη ή υπερβολή, προκειμένου να αποφευχθούν εκρήξεις και εντάσεις. Από το απόγευμα και μετά, βάζετε τη μηχανή της χαράς μπροστά και τρέχετε να συναντήσετε τη διασκέδαση. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη λύση που ψάχνετε.

Περισσότερα ζώδια;Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr

Ταύρος
Η εύνοια του Δία κάνει δειλά – δειλά την εμφάνιση της και ως εκ τούτου έχετε αρχίσει να χαμογελάτε, χωρίς ακόμα να ξέρετε το γιατί. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 11ο σας κάνει πιο κοινωνικούς και σας βοηθά να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η βραδινή έξοδος με τη συνοδεία φίλων θα είναι απολαυστική και συνάμα διδακτική. Ο Ήλιος μέσα από τον Υδροχόο έρχεται να σπάσει τα στερεότυπα.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr

Δίδυμοι
Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο πετυχαίνετε καλύτερη σκέψη αλλά και πιο γρήγορη ανταπόκριση. Αισθηματικά, πολλά ζητήματα έχουν σταματήσει να σας απασχολούν και ίσως τελικά η σχέση να είναι πιο χαλαρή. Αυτό όμως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα, αφιερώνοντάς τη αποκλειστικά στο ερωτικό σας ταίρι και δείχνοντάς του την αγάπη σας.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr

Καρκίνος
Η Σελήνη μέσα από το Κριάρι προοιωνίζει έντονες εναλλαγές στη ψυχική σας διάθεση. Στα αισθηματικά, δεν πρέπει να αδιαφορείτε για τα θέλω της σχέσης και κυρίως μην προωθείτε μονομερώς τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με φίλους έρχονται να σας απασχολήσουν. Δώστε τη συμβουλή σας αλλά χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.

Περισσότερα ζώδια;Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr

Λέων
Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο νιώθετε κάπως αλλόκοτοι, αφού αυτά που μέχρι τώρα σας άρεσαν τώρα σας προκαλούν ανία. Το ατομικό εγώ γίνεται εμείς και η συλλογική εργασία σας βοηθά να προσεγγίσετε αλλά και να σας πλησιάσουν νέα άτομα. Ερωτικά, χρειάζεται να καταλάβετε πως μέσα από τη σχέση σας έχετε να λάβετε πολλά. Ευχαρίστηση από συναντήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα