Η Ρόμι Σνάιντερ «δεν αυτοκτόνησε»

21:45 2/6/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τριάντα χρόνια μετά το θάνατο της διάσημης ηθοποιού Ρόμι Σνάιντερ, η στενή της φίλη και σχεδιάστρια μόδας Κλοντ Πετίν δηλώνει ότι «δεν αυτοκτόνησε».

Η Πετίν σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα «Λε Παριζιέν» περιγράφει για τη μοιραία βραδιά ότι αποχωρίστηκε τη φίλη της στη διάρκεια της νύχτας, αφού την είχε συνοδέψει στο διαμέρισμά της όπου συνομίλησαν περίπου μιά ώρα, στο τέλος της συνάντησης που οι δύο γυναίκες είχαν παρουσία των ερωτικών συντρόφων τους. Ο κουνιάδος της Πετίν, ο Λοράν Πετίν, υπήρξε ο τελευταίος ερωτικός σύντροφος για τη Ρόμι Σνάιντερ.

«Βεβαιώνω:

δεν έπινε αλκοόλ πια, μού μιλούσε χαρούμενη, επειδή το περιοδικό VSD επρόκειτο να της αφιερώσει το εξώφυλλό του -με τον τίτλο "Η πιο σαγηνευτική γυναίκα της χρονιάς".

«Το γεγονός ότι στο λουτρό της, σε ένα καλαθάκι, βρέθηκε φαρμακευτικό σκεύασμα ή κάτι τέτοιο, τίποτε δεν σημαίνει κατ' εμέ, το τονίζω, η Ρόμι δεν έπινε πια. Μάλιστα, αρνήθηκε να καταπιεί το μισό δισκίο ηρεμιστικού, που της πρότεινα. Γιατί, λοιπόν, θα έκανε μόνη της το αντίθετο;», αναρωτιέται η Πετίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα