Η Πανσέληνος της δράσης και της πρωτοπορίας

12:08 4/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Η υπέρλαμπρη Πανσέληνος που κορυφώθηκε σήμερα τις πρωινές ώρες συνεχίζει να μας επηρεάζει κάνοντας τη μέρα μας ξεχωριστή, χαρούμενη, γεμάτη…

Η συνοδεία του Δία σε αυτήν την Πανσέληνο δίνει μια πνοή αισιοδοξίας σε όλους μας και, λόγω της εξωστρεφούς και δραστήριας φύσης των ζωδίων Λέοντα και Υδροχόου, προβαίνουμε σε ενέργειες και διαδίδουμε ιδέες που είναι ουσιαστικές και καθοριστικές για τις μελλοντικές εξελίξεις. Ο Δίας από τον πύρινο Λέοντα, επεκτείνεται χωρίς όρια σε όλους τους τομείς, διασκορπίζοντας

χαμόγελα και αποφασιστικότητα παντού. Γι' αυτό και οι ενέργειές μας μπορεί να είναι υπερβολικές, αρκετά... φανταχτερές ή βροντερές!

Το σοφό σύμπαν όμως, έρχεται να μας δώσει το όπλο για να αποφύγουμε τυχόν... παρατράγουδα με τη θετική όψη που σχηματίζει ο Ερμής από τον Υδροχόο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Η όψη αυτή πραγματοποιείται βέβαια σε δύο διανοητικά και εξωστρεφή ζώδια, αλλά –λόγω Κρόνου–, έρχεται να βάλει κάποια όρια και να επιστρατεύσει τη λογική μας όπου χρειάζεται, ώστε να αποφύγουμε πιθανές παρεκτροπές.

Ιδιαίτερα στην... τσίτα, μπορεί να είναι οι Ιχθύες και οι Παρθένοι του β' δεκαημέρου που ναι μεν βρίσκονται σε υπερ-δραστηριότητα (λόγω Άρη στους Ιχθύες), αλλά νιώθουν και την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν θέματα σχέσεων, έχουν αρκετή ένταση και μερικές φορές θολή κρίση. Ας προσπαθήσουν να ηρεμήσουν και να απολαύσουν αυτήν την υπέροχη και μοναδική Πανσέληνο!

Γενικότερα η σημερινή μέρα είναι από τις καλύτερες της χρονιάς και η θετική της επίδραση θα γίνει αντιληπτή σε όλα τα ζώδια λίγο-πολύ, αλλά ο βαθμός και η ένταση που θα τη βιώσουμε εξαρτάται κυρίως από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/2;

Η Πανσέληνος σε κάνει πιο γόνιμη!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4 έως 6 Φεβρουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/2

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα