Η όμορφη Θεσσαλονικιά του ΠΑΟΚ με ρίζες από τον… Πειραιά! (Photos)

20:06 4/3/2015 - Πηγή: NewsBomb
Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της νεαρής Σεβαστής κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον ανδρικό πληθυσμό –κυρίως- να «τρελαίνεται»…

Δεν έχει κλείσει καν τα 18 της χρόνια (17 ετών και 4 μηνών για την ακρίβεια), έχει καταφέρει όμως, χωρίς να το επιδιώξει, να τραβήξει τα βλέμματα όχι μόνο των φίλων του βόλεϊ αλλά και εκείνων των άλλων αθλημάτων.

Η νεαρή ακραία και λίμπερο είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, κάτοικος Τούμπας και αγωνίζεται με το νούμερο «11» στην πλάτη στον ΠΑΟΚ. Η Σεβαστή Χορμόβα

μιλά στο Newsbomb.gr για την έως τώρα πορεία της στο βόλεϊ, τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Δεκέμβρη, την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον Πειραιά αλλά και για τη μεγάλη δημοσιότητα που απέκτησε ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες. Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά της, να επιστρέψει «σιδερένια» στο φιλέ και κάθε όνειρο της να γίνει πραγματικότητα. Άλλωστε όλο το μέλλον είναι μπροστά της...

-Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το βόλει;

«Με το άθλημα ξεκίνησα να ασχολούμαι από την τετάρτη δημοτικού. Έπαιζα στο σχολείο χαλαρά γιατί μου άρεσε πολύ και μια μέρα ο πρώην προπονητής μου Γιώργος Κοτόρτσης, ήρθε στο σχολείο και μοίραζε φυλλάδια για να γραφτεί όποια θέλει στην ομάδα του Γαλαξία. Έτσι πήρα την απόφαση να πάω στην ομάδα και να ξεκινήσω».

-Και πως προέκυψε η μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Στον Γαλαξία έμεινα 7 χρόνια. Κάποια στιγμή ήρθαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ να με δουν, τους άρεσα και ήθελαν να πάω στην ομάδα. Ζήτησα από τον προπονητή μου στον Γαλαξία κ. Κοτόρτση, να πάω για να πάρω εμπειρίες και γιατί είναι και η ομάδα της καρδιάς μου. Εκείνος δεν αρνήθηκε και τον ευχαριστώ πολύ. Είναι ο άνθρωπος από τον οποίο έμαθα να παίζω βόλεϊ. Έτσι από τη φετινή χρονιά «μετακόμισα» στον ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς πολύ νωρίς ήρθε ο τραυματισμός μου».

-Τι ακριβώς συνέβη;

«Στον πρώτο μου αγώνα τον Δεκέμβρη στο 3ο σετ, γύρισε το γόνατο μου έπειτα από άλμα που έκανα, με αποτέλεσμα να πάθω ρήξη χιαστών και δύο μηνίσκους. Από τότε είμαι εκτός αγωνιστικού χώρου και κάνω θεραπείες. Σε δύο βδομάδες θα μπορώ να περπατάω και πάλι κανονικά, αλλά θα επιστρέψω στο γήπεδο από τις αρχές της νέας σεζόν».

-Πώς είναι η ψυχολογία σου μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό;

«Η αλήθεια είναι πως τον πρώτο μήνα ήμουν χάλια. Σκέφτηκα να τα παρατήσω και μην ασχοληθώ ξανά με το βόλεϊ. Μετά όμως είδα την τόσο μεγάλη υποστήριξη από την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συμμαθητές μου και αυτό μου έδωσε δύναμη να μην το κάνω. Έτσι «ανέβηκε» η ψυχολογία μου και προσπαθούσα να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και μου ανεβάζουν τη διάθεση. Για παράδειγμα πρόσφατα έβαψα το μαλλί (σ.σ. Γέλια από τη Σεβαστή), κάτι που κάνουν οι γυναίκες συχνά για να αλλάξει η ψυχολογία τους».

-Θα πήγαινες στον Άρη ή σε κάποια μεγάλη ομάδα από την Αθήνα;

Στον Άρη αν η πρόταση ήταν καλή ναι θα το έκανα. Δεν είμαι απλά ΠΑΟΚ, αλλά ΠΑΟΚΑΡΑ (σ.σ. Γέλια και πάλι), όμως είμαι επαγγελματίας. Θα πήγαινα και θα έκανα τα πάντα για την ομάδα, αλλά στην καρδία μου θα ήταν και θα είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Στην Αθήνα αυτό το διάστημα δύσκολα θα ερχόμουν. Θέλω πρώτα να τελειώσω το σχολείο και τις σπουδές μου. Μετά μπορεί να το έκανα εφόσον υπήρχε μια ικανοποιητική πρόταση».

-Υπάρχει κάποια διάκριση, είτε ατομική είτε συλλογική, στη μέχρι τώρα καριέρα σου;

«Μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη ατομική μου διάκριση είναι η κλήση στην προ Εθνική Κορασίδων, ενώ συλλογικά την περασμένη σεζόν κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος με τον Γαλαξία».

-Υπάρχει μέλλον για το γυναικείο βόλεϊ στην Ελλάδα; Σκέφτεσαι στο μέλλον να φύγεις στο εξωτερικό αν υπάρξει κάποια πρόταση;

«Για το εξωτερικό είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσω. Όσον αφορά την Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα στο γυναικείο βόλεϊ, όπως άλλωστε είναι δύσκολα γενικά τα πράγματα στη χώρα. Η αλήθεια είναι πως για να παίξει κάποια κοπέλα βόλεϊ, δεν μπορεί να ζήσει μόνο από αυτό. Οι περισσότερες τουλάχιστον. Γιατί θα παίζεις μέχρι τα 30;35; Μετά θα πρέπει να σταματήσεις και τα λεφτά δεν είναι αρκετά για να εξασφαλίσεις τη ζωή σου αλλά και της οικογένειας που θα κάνεις».

-Έχεις κάποιο πρότυπο; Είτε στο γυναικείο βόλεϊ είτε στο ανδρικό

«Πρότυπο μου είναι ο Ιβάν Μίλκοβιτς. Τον θεωρώ τεράστιο παίκτη με καριέρα και τίτλους που θα ζήλευαν πολλοί. Όσον αφορά το γυναικείο βόλεϊ δεν έχω κάποια αθλήτρια για πρότυπο. Θα ήθελα πολύ να βελτιωθώ όσο γίνεται και στο μέλλον να γίνω εγώ πρότυπο. Βέβαια εκτός αθλήματος μπορώ να πω πως θαυμάζω πολύ την Αντζελίνα Τζολί (σ.σ. Γέλια), είναι μοναδική!».

-Ας πάμε λίγο και στην προσωπική σου ζωή. Μίλησες πριν σπουδές αφού τελειώσεις το σχολείο. Τι σκέφτεσαι να ακολουθήσεις;

«Θέλω να σπουδάσω φαρμακευτική. Η οικογένεια μου διατηρεί φαρμακείο και θέλω να τελειώσω και εγώ αυτήν την σχολή, ώστε να συνεχίσω να εργάζομαι εκεί».

-Το τελευταίο διάστημα όπου το όνομα σου κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πώς αντιμετωπίζεις αυτή τη δημοσιότητα; Σου αρέσει;

«Όποιος πει πως δεν του αρέσει η δημοσιότητα είναι ψεύτης. Η αλήθεια είναι πως την τελευταία εβδομάδα γίνεται ένας μικρός χαμός. Στο σχολείο οι συμμαθητές μου κάνουν πλάκα λέγοντας « περνάει η διάσημη», «ωχ η καλλονή» κλπ, όμως δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Είμαι άτομο που δεν «ψωνίζομαι» και με το κεφάλι χαμηλά συνεχίζω να κοιτάω τους στόχους μου. Δεν έχει επηρεάσει καθόλου τη ζωή μου».

-Σίγουρα στο facebook τα αιτήματα φιλίας θα έχουν σπάσει τα κοντέρ έτσι; (σ.σ. Γέλια)

«Η αλήθεια είναι πως ναι. Αλλά δεν κάνω όμως κανέναν άγνωστο «φίλο». Λαμβάνω κάποια αστεία και χαζά μηνύματα αλλά δεν δίνω σημασία. Άλλωστε διατηρώ μια σχέση, έτσι δεν θα ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα σε αυτή».

-Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, κάτοικος Τούμπας και ΠΑΟΚΑΡΑ όπως είπες. Με την Αθήνα έχεις καμία «σχέση»; Έχεις έρθει ποτέ;

«Φυσικά! Κάθε καλοκαίρι έρχομαι Αθήνα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και μάλιστα μου αρέσει πολύ σαν περιοχή. Άλλωστε έχω ρίζες και από Πειραιά. Ο παππούς μου ήταν από εκεί γι' αυτό έχω και αυτό το επίθετο».

-Τον ελεύθερο σου χρόνο με τι ασχολείσαι;

«Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο, βγαίνω με τους φίλους μου για φαγητό, καφέ, σινεμά και διαβάζω βιβλία. Επίσης μου αρέσει να μαζευόμαστε και να καθόμαστε στο σπίτι. Κάνω και κάποιες φωτογραφίσεις για εταιρίες ρούχων. Τελευταία μου έγινε πρόταση για πρακτορείο μοντέλων αλλά δεν την δέχτηκα, γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτόν το χώρο. Πάντως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου γιατί σε ότι και αν κάνω έχω την υποστήριξη της. Επίσης, κάνω και γυμναστική, ενώ σκέφτομαι να αρχίσω και σκοποβολή για χόμπι για να εκτονώνομαι».

-Εκεί (σ.σ. στη γυμναστική) οφείλεται η καλλίγραμμη σιλουέτα σου; (σ.σ. Γέλια)

«Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πολύ να φροντίζω τον εαυτό μου. Εκτός από τις προπονήσεις κάνω και γυμναστική γιατί μου αρέσει να φροντίζω το σώμα μου. Είμαι και χορτοφάγος και αυτό πιστεύω πως βοηθάει».

-Πέρα από το βόλεϊ, σου αρέσει να παρακολουθείς άλλα αθλήματα;

«Μου αρέσει πολύ να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό βλέπω αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, εκτός του ΠΑΟΚ πάντα, ενώ μου αρέσει να βλέπω και παιχνίδια των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου».

-Ως θερμή φίλος του «Δικεφάλου του Βορρά» και του ποδοσφαίρου, πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες να πάρει το πρωτάθλημα; Ή ποιος θεωρείς πως θα το κατακτήσει;

«Η ομάδα ξεκίνησε δυναμικά και πίστευα στο πρωτάθλημα. Μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα η ψυχολογία του προπονητή και της ομάδας έπεσε. Αυτό νομίζω πως είναι το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ και έτσι έμεινε πίσω. Δεν νομίζω πως θα καταφέρει να το κατακτήσει. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός».

Keywords
ΠΑΟΚ, πειραιας, photos, ομορφη, ευχαριστώ πολύ, newsbomb, σετ, αθηνα, ελλαδα, φαρμακεια, facebook, καλοκαιρι, οφείλεται, ολυμπιακος, παναθηναικος, βιβλια, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, αντζελινα τζολι, ολυμπιακοί αγώνες, ξανα, αποτελεσματα, μιλα, ρηξη χιαστων, εθνικη, ιβαν, καριερα, μπαρτσελονα, ονειρο, παιχνιδια, σινεμα, ψυχολογια, αγωνες, ανθρωπος, απλα, αστεια, ασχολεισαι, ατομο, φαγητο, γινει, γινεται, γηπεδο, γονατο, διαστημα, δυναμη, δυστυχως, εγινε, υπαρχει, εβδομαδα, ετων, ευχαριστώ πολύ, ζωη, τζολι, κυπελλο, λεφτα, μηνυματα, ομαδα, παντα, οικογενεια, ονομα, οφείλεται, παμε, ποδοσφαιρο, πλακα, ρηξη, σεζον, σετ, σιγουρα, σκεφτεσαι, σωμα, σπιτι, σχολειο, φαρμακειο, φιλε, φυλλαδια, ψευτης, αγνωστο, γελια, χωρα, κληση, κοπελα, καρδια, κυπελλο ελλαδος, μπροστα, μυαλα, newsbomb.gr, σωμα μου, θελω να, ωραιο, χαλαρα, χαζα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα