Η νέα ŠKODA Octavia: Μία κατηγορία από μόνη της

Η νέα Οctavia, το best seller της ŠKODA θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στην Ελληνική αγορά στις αρχές του Ιουλίου.

Έρχεται να εδραιώσει πλέον την κυριαρχία της στην κατηγορία , εντυπωσιάζοντας με τους ασυναγώνιστους χώρους, την εντυπωσιακή νέα σχεδίαση, την υψηλή λειτουργικότητα, την πρωτοποριακή ασφάλεια και τα εξελιγμένα συστήματα άνεσης. Με νέους υψηλής ιπποδύναμης και ροπής κινητήρες αλλά με ακόμη χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Με πληθώρα “Simply

Clever” λύσεων. Και όλα αυτά σε μία, αναμενόμενη για τη ŠKODA, κορυφαία σχέση αξίας/τιμής.

«Η νέα Octavia είναι η καρδιά της ŠKODA», αναφέρει μεταξύ άλλων ο CEO της ŠKODA Dr. Winfried Vahland. «Ενσωματώνει τα θετικά γονίδια της ŠKODA με την καλύτερη έννοια του όρου: άπλετος διαθέσιμος χώρος, πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνα αλλά και ώριμη τεχνολογία, διαχρονικός σχεδιασμός, υψηλή λειτουργικότητα και η καλύτερη δυνατή σχέση αξίας/τιμής. Οι προσδοκίες των πελατών μας έχουν αυξηθεί. Στόχος μας ήταν να κάνουμε αυτό το αυτοκίνητο ακόμα καλύτερο στην τρίτη γενιά του.».

Η Octavia είναι η βάση της ŠKODA για την συνεχή άνοδο. Αποτέλεσε το βασικό συστατικό για την επιτυχία της Μάρκας κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών, συμμετέχοντας κατά 44% στις συνολικές πωλήσεις της Μάρκας.

Η Octavia είναι το πρώτο νέο μοντέλο της ŠKODA που πέρασε την γραμμή παραγωγής μετά την εξαγορά της ŠKODA από το VW Group. Με την Octavia , η ŠKODA κατάφερε να εξελιχτεί σε ένα διεθνή παίχτη εξάγοντας σε περισσότερες από 100 αγορές, απασχολώντας περισσότερους από 26.000 υπάλληλους και με ετήσιες συνολικές πωλήσεις που πλησιάζουν πλέον το 1 εκατομμύριο. Η Octavia με περισσότερες από 3,7 εκατομμύρια πωλήσεις αποτελεί το αδιαφιλονίκητο best seller στην 117χρονη ιστορία της εταιρείας. Νέα εμφάνιση: Μία δυναμική, καθαρή και διαχρονική σχεδίαση

Keywords
Τυχαία Θέματα