Η ΕΑΣΕ εγκαινίασε τα νέα γραφεία της

Σε ένα ιδιαιτέρως θερμό και ενθουσιώδες κλίμα, με την παρουσία πολλών μελών, φίλων και συνεργατών καθώς και της Διοίκησής της, η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) εγκαινίασε, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012, τα καινούρια γραφεία της στο Ν. Ηράκλειο.

Πρόκειται για έναν φιλόξενο και ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο γραφείων σ’ ένα μοντέρνο κτίριο επί της Λ. Ηρακλείου 446Α που διαθέτει τον πλέον σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αναγκαίο για την υποδοχή των μελών της ΕΑΣΕ

και την οργάνωση συναντήσεων για θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο μάνατζερ.

«Τα νέα γραφεία συνάδουν με το κύρος και το επίπεδο της ΕΑΣΕ και φιλοδοξούμε να γίνουν σημείο συνάντησης των μελών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στα μέλη μας, να έχουμε σημαντική παρουσία στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, να βοηθήσουμε το επαγγελματικό μάνατζμεντ στην Ελλάδα και να συμβάλουμε με τρόπο ουσιαστικό στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Σημασία έχει να είμαστε κοντά και να παίρνουμε αξία ο ένας απ’ τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος μιλώντας στους παρευρισκόμενους, ενώ αναφέρθηκε και στις δράσεις που έχει προγραμματίσει η ΕΑΣΕ το προσεχές διάστημα.

Τα μέλη συνεχάρησαν τη Διοίκηση της ΕΑΣΕ για την ομαλή και άρτια μετεγκατάσταση σε αναβαθμισμένα γραφεία η οποία, παράλληλα, μειώνει σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα της Εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα