Η Αθήνα μας ανήκει!

14:13 2/5/2013 - Πηγή: NewsBomb

Παράταση υποβολής συμμετοχών στο Athens Fringe Live 2013 έως και τις 8 Μαΐου

Καλλιτέχνες, δημιουργοί, ακτιβιστές, ΜΚΟ, η ώρα για το μεγαλύτερο σε διάρκεια Athens Fringe Live πλησιάζει!

Γιορτάζουμε

την αδιάλειπτη παρουσία μας για 5η συνεχή χρονιά στα Αθηναϊκά δρώμενα με μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές εκθέσεις και παρεμβατικές δράσεις. Μέχρι και τις 8 Μαΐου οι συμμετοχές παραμένουν ανοιχτές και περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό σκοπό: η Αθήνα μας ανήκει!

Από 1η έως και 30 Ιουνίου δικτυωνόμαστε μέσω του –ενεργού όλο το χρόνο- Athens Fringe Network και παρουσιάζουμε έργο, συνυπάρχουμε, συνδράμουμε σπάζοντας τη μοναξιά της καθημερινότητας της πόλης. Στην κρίση και την απομόνωση απαντάμε με δημιουργία και έμπνευση.

Ανάμεσα στα πρωτοποριακά δρώμενα του Fringe, το διώροφο λεωφορείο μας διατρέχει την πρωτεύουσα με μουσικά και χορευτικά δρώμενα, ενώ στις 20 Ιουνίου οι μεγαλύτεροι πολιτιστικοί φορείς συγκεντρώνονται στο Fringe Agency Fair για να συνομιλήσουν με τους καλλιτέχνες και να εξετάσουν ατομικά τις προτάσεις τους. Στις 19 Ιουνίου, ενώνουμε τις ιδέες μας γύρω από το θέμα «Παλιά Πόλη – Νέα Πόλη» στο Fringe Round Table και σκεφτόμαστε τρόπους έκφρασης και δράσης ώστε να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης, χρωματισμένα από την προσωπική πινελιά του καθενός.

Μέσα από τις επικοινωνία, την τέχνη, την εκπαίδευση και τη δημιουργία, σπάμε τις αυστηρές δομές και τα σύνορα: κάποια από τα έργα που θα παρουσιαστούν στο fringe θα «αναχωρήσουν» στο Λονδίνο, στα πλαίσια του προγράμματος Fine Young Greeks.

Οι αιτήσεις κλείνουν στις 8 Μαΐου. Για να συμμετάσχεις στο φετινό Athens Fringe Live: www.fringenet.gr

Σημαντικές Ημερομηνίες του Athens Fringe Live 2013

18 Μαρτίου: Έναρξη συμμετοχών
21 Μαρτίου: 1o Open Day
8 Μαΐου: Λήξη συμμετοχών
15 Μαΐου: Ανακοίνωση Προγράμματος
1 Ιουνίου: Έναρξη Live '13
19 Ιουνίου Fringe Round Table
20 Ιουνίου: Fringe Agency Fair
1-30 Ιουνίου: ATHENS FRINGE LIVE '13

Keywords
Τυχαία Θέματα