Η ΑΜΚ ολοκληρώνεται, η αισιοδοξία παραμένει για Παναθηναϊκό

Μπορεί σήμερα (31/01) να ολοκληρώνεται η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχουν μπει χρήματα, ωστόσο από την πλευρά των Σαουδαράβων εκφράζεται αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Δεν έφτασε η παράταση...

Στο τέλος του Δεκέμβρη, σε ΔΣ που είχε γίνει στις 29 του μήνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε αποφασίσει να δώσει παράταση για έναν μήνα ακόμα στη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έτσι ώστε να βοηθήσει τις διαδικασίες

που διενεργούνταν από τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους υποψήφιους επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία είτε την εισροή χρημάτων από τη συμμετοχή κάποιου εκ των νυν μετόχων στη διαδικασία.

Ο μήνας μπορεί να πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια χειροπιαστή κίνηση από την πλευρά των Σαουαδαράβων, με την ΑΜΚ να ολοκληρώνεται σήμερα, 31 Ιανουαρίου, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Fund από τη Σαουδική Αραβία θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Κομβική η ψήφιση του νόμου

«Κλειδί» παραμένει πάντα η ψήφιση του νομοσχεδίου που θα επιτρέψει σε πολίτες εκτός ΕΕ, όπως οι Άραβες, να γίνουν ιδιοκτήτες ΠΑΕ και στην προκειμένη περίπτωση του «τριφυλλιού». Σύμφωνα και με την τελευταία ανακοίνωση των υποψήφιων επενδυτών, όπως αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Βλάση Τσάκα, «η απόφαση των επενδυτών για την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και θα παραμείνει αμετάκλητη, ανεξάρτητα από το χρόνο που θα χρειαστεί μέχρι να εκλείψουν όλες οι νομικές εκκρεμότητες για την τυπική περάτωση της συμφωνίας με τον κ. Ι. Βαρδινογιάννη και την έλευσή τους στην Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα