Η Sony παρουσιάζει την πρώτη full-frame Handycam® Full HD Bιντεοκάμερα

Η Sony παρουσιάζει την πρώτη full-frame Handycam® Full HD Bιντεοκάμερα NEX-VG900E με εναλλασσόμενους φακούς

Αισθητήρας Exmor full-frame CMOS με 24,3 ενεργά megapixelΣυμβατή με φακούς full-frame A-mount μέσω του παρεχόμενου προσαρμογέα (συμβατή και με τη σειρά φακών E-mount, που συνεχώς μεγαλώνει)Προοδευτική εγγραφή ταινιών Full HD 50p/25p/24p Εκτεταμένοι χειροκίνητοι
έλεγχοι και μοχλός ζουμ, που ανεβοκατεβαίνειΜικρόφωνο ακριβείας που διαθέτει τέσσερις κάψουλες σε χωρική διάταξη (Quad Capsule Spatial Array Microphone) για υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο και ήχο 5,1 καναλιώνΥψηλή αντίθεση χάρη στο σκόπευτρο XGA OLED Tru-FinderΟθόνη αφής LCD XtraFine 7,5 εκ. (3”)

Οι επαγγελματίες του video μπορούν πλέον να εκφράζονται δημιουργικά, χάρη στην απεριόριστη ισχύ της full-frame (πλήρους κάδρου) απεικόνισης με τη νέα Full HD Handycam® NEX-VG900E, με εναλλασσόμενους φακούς E-mount από τη Sony.

Η βιντεοκάμερα Handycam® NEX-VG30E στηρίζεται στην επιτυχία της NEX-VG20E, και έχει τον ίδιο αισθητήρα εικόνας APS-C με την προκάτοχό της, αλλά με περισσότερες βελτιώσεις.

Handycam® NEX-VG900E

Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πολλές δημιουργικές επιλογές, είναι η πρώτη Handycam® με αισθητήρα 35 χλστ., που εκμεταλλεύεται, πλήρως, το καλλιτεχνικό δυναμικό των εναλλασσόμενων φακών Sony και Carl Zeiss.

Με ανάλυση 24,3 ενεργών megapixel, ο αισθητήρας Exmor CMOS, που ανέπτυξε η Sony και βρίσκεται μέσα στη NEX-VG900E, είναι περίπου 40 φορές μεγαλύτερoς από τον αντίστοιχο στις συνηθισμένες καταναλωτικές βιντεοκάμερες. Έχει, επίσης, το διπλάσιο μέγεθος από τον αισθητήρα APS-C, που βρίσκεται σε μοντέλα Handycam® με εναλλασσόμενους φακούς.

Χάρη στη σειρά φακών Alpha , που ολοένα αναπτύσσεται, σας παρέχεται η δυνατότητα του όμορφου εφέ αποεστίασης φόντου («bokeh»). Επιπλέον, η πολύ υψηλή ευαισθησία τους διασφαλίζει πολύ καθαρές εικόνες με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο. Ο μεγάλος αισθητήρας προσφέρει απρόσκοπτη αναπαραγωγή των πλέον λεπτών διαβαθμίσεων στον τόνο, και βοηθάει τους πιο απαιτητικούς κινηματογραφιστές να πραγματοποιήσουν το δημιουργικό τους όραμα.

Ο αισθητήρας επιτρέπει, ακόμα, στη NEX-VG900E να κάνει λήψεις φωτογραφιών full-frame 24,0 ενεργών megapixel, με την ποιότητα που θα περιμέναμε από μία επαγγελματική μηχανή, κατηγορίας DSLR. Μπορείτε, επίσης, να τραβάτε φωτογραφίες σε φορμά RAW, για απόλυτη ελευθερία post-processing.

Όμορφα αποτελέσματα, σαν κινηματογραφική ταινία, με λήψη βίντεο σε προοδευτική λειτουργία 25p/24p, με το Cinema Tone Gamma™ και το Cinema Tone Colour™, που παρέχουν ακριβή έλεγχο στα κινηματογραφικά εφέ χρωματικής διαβάθμισης. Επίσης, υποστηρίζεται η δυνατότητα εγγραφής βίντεο AVCHD έκδοση 2.0 σε στάνταρ 50p,μεγιστοποιώντας το εύρος των δημιουργικών επιλογών για τους κινηματογραφιστές. Μία σειρά νέες λειτουργίες Εφέ Εικόνας, έρχονται να φέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, διευκολύνοντας τη δημιουργία καλλιτεχνικών επεξεργασιών ‘in-camera’, είτε κάνετε λήψεις βίντεο HD, είτε φωτογραφιών.

Η λήψη βί

Keywords
Τυχαία Θέματα