Η JLo ξεπουλά διαμαντικά και αναμνήσεις

Υπάρχουν γυναίκες που όταν χωρίζουν πέφτουν στα πατώματα κρατώντας αγκαλιά την μπλούζα που έχει ξεχάσει ο πρώην στο σπίτι και κλαίνε μέχρι να πάθουν μερική τύφλωση.

Υπάρχουν γυναίκες που παίρνουν πιο ψύχραιμα τον χωρισμό αλλά εξακολουθούν να μένουν κολλημένες σε αναμνήσεις και στιγμές για αρκετό καιρό και δυσκολεύονται να προχωρήσουν παρακάτω. Και υπάρχουν και οι ψυχρές εκτελέστριες που χωρίζουν τη Δευτέρα, έχουν ξεφορτωθεί ό,τι θυμίζει τον πρώην την Τρίτη και έχουν βρει νέο αμόρε την Τετάρτη. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι σαφές πλέον πως ανήκει στην τελευταία κατηγορία.

Αφού πρώτα βρήκε

ένα αγόρι για να παίζει και να περνά ξένοιαστα στη ζωή της, η JLo αποφάσισε τώρα πως δεν θέλει να κρατήσει τίποτα που να της φέρνει στο μυαλό τον Μαρκ Άντονι και έτσι ξεκίνησε να πουλά ότι κόσμημα της είχε κάνει δώρο ο πρώην σύζυγός της μέσα στα 7 χρόνια του γάμου τους.

Και δεν μιλάμε μόνο για βραχιόλια και σκουλαρίκια, καθώς η Λόπεζ λέγεται πως θέλει να ξεφορτωθεί όσο τίποτα το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της με το σπάνιο μπλε διαμάντι των 8.5 καρατίων, αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η διάσημη Λατίνα σταρ δεν έμεινε όμως μόνο στα κοσμήματα, αλλά άρχισε να δίνει δεξιά κι αριστερά όλα τα ρούχα που της είχε αγοράσει ο Άντονι μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα