Η Fischer στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

Η Fischer, η μπίρα που συντροφεύει τις πιο σινεφίλ στιγμές μας, θα βρίσκεται για 6η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη για να «πρωταγωνιστήσει» στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Πιστή λοιπόν στο ραντεβού της, η Fischer θα συνεχίσει και φέτος με συνέπεια να υποστηρίζει σε τοπικό επίπεδο, ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης , απονέμοντας τα Βραβεία Κοινού στις

ταινίες που κέρδισαν τις εντυπώσεις των σινεφίλ θεατών!

Για ακόμη μία χρονιά, το Φεστιβάλ προσφέρει στο σινεφίλ κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, αλλά και πλήθος εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από τις 2 έως τις 11 Νοεμβρίου 2012.

Τέλος, αναζητήσετε τα 15 επιλεγμένα σημεία στην “καρδιά” της πόλης (Zoe bistro, Local, Le Monde, Cocco Cafeina, Ζευξίδος, Pastaflora Darling, Ανεμόεσσα, Haven, Νίκης 35, Mon Frere, Δωμάτιο με Θέα, Ολύμπιον, Urban, Amicale & Rialto), όπου απολαμβάνοντας μια Fischer κερδίζετε προσκλήσεις για τις ταινίες του φεστιβάλ. Στην συνέχεια, όταν πέσουν οι τίτλοι τέλους με το ίδιο εισιτήριο μπορείτε να επιστρέψετε στο σημείο και με την αγορά μιας μπίρας Fischer να απολαύσετε και μια δεύτερη δωρεάν.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 53ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και το πρόγραμμα προβολών επισκεφθείτε το www.filmfestival.gr.

Στο 53ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου οι καλύτερες στιγμές αρχίζουν και τελειώνουν με μια Fischer.

Keywords
Τυχαία Θέματα