Γρεβενά: «Κατηγορώ» Κουκάκη για μη λειτουργία αξονικού στο Νοσοκομείο

Ξέσπασε κατά παντός υπευθύνου για τη μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ο Διοικητής του Θόδωρος Κουκάκης, με σχετικές δηλώσεις του.

Ο κ. Κουκάκης σε σκληρή γλώσσα διατράνωσε ότι ο αξονικός τομογράφος θα λειτουργήσει παρά τις αντιστάσεις που συναντά, δηλώνοντας αποφασισμένος να φτάσει το θέμα στα άκρα και με κάθε κόστος, θεωρώντας ότι η μη λειτουργία του είναι «επιστημονική απρέπεια» και «δεοντολογική αδυναμία».

Το κόστος του πλέον υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου 16 τομών που είναι εγκατεστημένος στο Νοσοκομείο

Γρεβενών ανήλθε συνολικά στις 500.000 ευρώ. Συγκριτικά με τους αξονικούς των νοσοκομείων Μποδοσάκειου και Μαμάτσειου οι οποίοι είναι 4 τομών ο αξονικός των Γρεβενών είναι έτοιμος να λειτουργήσει καθώς η «ομάδα γιατρών και χειριστών τους οποίους διαθέτει το νοσοκομείο είναι άρτια εκπαιδευμένοι», σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου, και «αδικαιολογήτως δεν λειτουργεί», ενώ η «έλλειψη τεχνολόγου δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα».

Για το λόγο αυτό θα διεξαχθεί τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γρεβενών την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 19:00, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν εμβολιασμός σε παιδιά στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Keywords
Τυχαία Θέματα