Γ.Μίχας: Η ιστορία έπρεπε να έχει τελειώσει εχθές

17:22 8/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

«Ο άνθρωπος που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές, να έχει τουλάχιστον μια έγκριση από τους ανθρώπους, τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν ακόμη αυτό το κόμμα», δήλωσε στον "ΑΝΤ1 97,2" το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας, ζητώντας σύντομες, λιτές διαδικασίες, που δεν θα προκαλέσουν

την κοινωνία.

«Προσωπικά δεν πιστεύω στις διαρχίες…Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος έχει αυτή τη δυνατότητα εφόσον καταστατικά μπορεί. Να τελειώσουμε γρήγορα.

Πρώτα είναι η χώρα με τους πολίτες της, μετά το ΠΑΣΟΚ και τελευταία είναι τα πρόσωπα», είπε, προσθέτοντας πωςέπρεπε να έχει τελειώσει εχθές αυτή η ιστορία καθώς ο πολιτικός χρόνος πέραν του ότι είναι συμπυκνωμένος, είναι μηδενικός, για να μετατραπεί, όπως είπε «το ΠΑΣΟΚ, από κόμμα στελεχών που έχει απομείνει, πάλι σε κίνημα πολιτών χρειάζεται ειλικρίνεια απέναντι στους πολίτες».

«Εκείνο που πρέπει να αντιληφθούμε είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μείνει χωρίς συμμαχίες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Κοινωνικές ομάδες, που ίδρυσαν, στήριξαν το ΠΑΣΟΚ, δεν βρίσκονται κοντά μας και θα πρέπει πάρα πολύ γρήγορα, συλλογικά, υπεύθυνα, καταστατικά να πάρουμε τις αποφάσεις για το μέλλον », είπε.

Κληθείς να τοποθετηθεί στην κοινή αίσθηση πως ο ίδιος στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο για την επόμενη ημέρα, απήντησε κατά λέξη: «Για να γίνει κάτι σαφές, καταρχήν δεν έχω ακούσει ότι ο κος Λοβέρδος έχει θέσει υποψηφιότητας.

Δεύτερον, είναι πάρα πολύ εύκολο να κατατάσσεις ανθρώπους. Ας μη βιαζόμαστε. Ας περιμένουμε καταρχήν να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η διαδικασία γιατί για εμένα η συζήτηση για το αύριο του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να είναι θεμελιακή, ενώπιον των πολιτών και θα πρέπει να επανακαθορίσουμε, τι θέλουμε να κάνουμε, ποιους θέλουμε να εκπροσωπούμε. Με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα