Γιατί δε μιλά ο Γκλέτσος

15:33 1/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Πολύ σκληρός για να μιλήσει …


Με το φόβο της βεντέτας ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς στη Στυλίδα ύστερα από το χθεσινό φονικό ζει η τοπική κοινωνία.

Ακόμα και ο συνήθως λαλίστατος δήμαρχος κ. Απόστολος Γκλέτσος αποφεύγει να πάρει θέση για το περιστατικό.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες του “Newsbomb.gr” να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη για όσα συμβαίνουν στο δήμο του, ο κ. Απόστολος Γκλέτσος

υποστήριξε ότι βρίσκεται με τις αλατιέρες και τα εκχιονιστικά στους δρόμους!

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση του δημάρχου Στυλίδας, αφού οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι θα αποδώσουν δικαιοσύνη για το χαμό του συμπατριώτη τους, ενώ η οικογένεια του 54χρονου ταβερνιάρη που τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο Αλβανό ζει με φόβο για την ασφάλειά της!

Όλα ξεκίνησαν όταν στη διάρκεια λογομαχίας μεταξύ μιας παρέας τριών ατόμων αλβανικής καταγωγής και μιας παρέας Ελλήνων παρενέβη ο καταστηματάρχης διώχνοντας την παρέα των Αλβανών προειδοποιώντας τους ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Τότε εκείνοι έφυγαν αλλά όχι τόσο αθόρυβα… αφού για να τον εκδικηθούν του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια επέστρεψαν για να ζητήσουν εξηγήσεις και πάνω στην ένταση ξέσπασε άγριος καβγάς. Ο καταστηματάρχης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και συγκεκριμένα με μια καραμπίνα την οποία έστρεψε προς το μέρος τους, σημάδεψε και πυροβόλησε με αποτέλεσμα ένας 29χρονος από τους Αλβανούς να πέσει νεκρός ακαριαία.

Ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, όμως το συμβάν έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις, ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί, ενώ υπαρκτός είναι ο κίνδυνος βεντέτας .

Για την αποφυγή αντιποίνων αστυνομικές δυνάμεις από τη Λαμία έχουν καταφθάσει στην περιοχή, ας ελπίσουμε ότι δε θα δούμε τα χειρότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα